Tilaa
Mainos

Simarine Pico: Innovatiivinen akku- ja säiliövalvontaratkaisu veneilijöille ja asuntovaunujen omistajille

Simarine Pico tarjoaa veneilijöille edistyksellisen välineen akkujen ja säiliöiden tilan tarkkaan ja reaaliaikaiseen seurantaan. Monipuolisten ominaisuuksien ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta järjestelmä tehostaa veneen energianhallintaa ja parantaa turvallisuutta vesillä.

10.04.2024

KirjoittajaMARITIM

Simarine Picon ydin on sen kyky tarjota reaaliaikaista tietoa veneen akkujen tilasta: latauksesta, purkautumisesta, jännitteestä, ja energiankulutuksesta. Tämä informaatio on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi Picon intuitiivisen käyttöliittymän kautta, mikä mahdollistaa veneilijöille tarkan seurannan ja hallinnan veneensä energiavarannoista.

Yksi Simarine Picon ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen kyky mitata tarkasti erilaisten akkutyyppien; kuten lyijy-, geeli-, AGM- (Absorbed Glass Mat) ja litiumakkujen kuntoa ja suorituskykyä. Järjestelmä kykenee seuraamaan useita akkuryhmiä samanaikaisesti, mikä on erityisen hyödyllistä veneissä, joissa on monimutkaiset sähköjärjestelmät ja useita eri akkutyyppejä käytössä.

Toinen merkittävä etu Simarine Picon käytössä on sen modulaarisuus. Järjestelmä on suunniteltu siten, että sitä voidaan laajentaa ja mukauttaa käyttäjän tarpeiden mukaan, lisäämällä esimerkiksi lisämoduuleja tankkien tasojen, lämpötilojen tai jopa veneen kallistuksen seurantaan. Tämä tekee Pico-järjestelmästä erittäin joustavan ratkaisun, joka voi kasvaa ja muuntua veneen omistajan tarpeiden mukaisesti. Voit seurata jopa 6 akkupankkia, 14 säiliötä ja 20 erillistä kulutuskohdetta ja generaattoria.

Teknisen edistyksellisyyden lisäksi Simarine Pico on saanut kiitosta myös sen käyttäjäystävällisestä suunnittelusta. Sen graafinen näyttö on selkeä ja helppolukuinen kaikissa valaistusolosuhteissa, ja käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi, mikä tekee järjestelmän käytöstä helppoa myös vähemmän teknisesti orientoituneille käyttäjille. Lisäksi Pico tarjoaa mahdollisuuden seurata järjestelmän tietoja mobiililaitteilla, tarjoten veneilijöille vapauden seurata ja hallita veneensä akkujen tilaa missä ja milloin tahansa.

Simarine PICO BLUE -pakkaus sisältää valmiin akkuvahti- ja säiliövalvontaratkaisun. Pakkauksessa on yksi shuntti enintään 500 ampeerille ja 12 V, 24 V, 48 V, 60 V ja 72 V -jännitteille sekä mahdollisuus mitata kolmea startti-/kulutusakkupankkia (jännite) ja neljää säiliötä (Ohm). Omistajat voivat myös valvoa tarkasti esimerkiksi aurinkopaneelien tuottamaa latausta, tai erillisten kulutuskohteiden virtakuormitusta jääkaapin kaltaisten laitteiden osalta.

Simarine Pico tarkka ja reaaliaikainen tieto mahdollistaa veneilijöiden tehdä parempia, turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä päätöksiä. Modulaarisuus, käyttäjäystävällisyys ja monipuolisuus tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa veneeseen, asettaen uuden standardin veneilyn akunhallinnalle ja energiaseurannalle.

 

Tuotteet Maritim-jälleenmyyjiltä ympäri maan. Tarkista lähin jälleenmyyjäsi https://maritim.fi/jalleenmyyjahaku/

Lue myös nämä

X