Tilaa
Mainos

Kunnon työkalut joka tarpeeseen

Monen veneilijän ainut työkalu on puukko. Joku saattaa kantaa vyössään peräti monitoimityökalua - veitsi, pihdit ja korkinaukaisija. Mutta silloin kun tulee todellinen työkalujen tarve, ne eivät riitä; silloin tarvitaan oikeita työkaluja.

13.05.2019

KirjoittajaMaritim

1852 Työkalusarja on todellinen tehopakkaus veneilijän tarpeisiin. Veneissä on kymmeniä kohteita, joissa paras apu on oikeanlainen ja oikein mitoitettu, tarkoituksenmukainen työkalu. 1852 Työkalusarjasta ne löytyvät.

1852 Työkalusarjan kaikki 114 osaa on pakattu kätevään ja kestävään salkkuun, joka sopii veneessä esimerkiksi penkin alle viemättä yhtään ylimääräistä tilaa. Pyöreäkulmainen salkku on PVC-muovia ja juuri sen verran pehmeä, ettei se kolhi tai naarmuta lujitemuovipintojakaan.

Sarjassa on kahdeksan erilaista ruuviavainta ja erilaisiin tarpeisiin kolmet pihdit, joista yhdet ovat erittäin käytännölliset siirtoleukapihdit. Yhä useammin tarvittavia kuusiokoloavaimia on pienimmästä 1,5-millisestä aina 10-milliseen.

Lenkkiavainsarja ulottuu kuudesta 22 millimetriin, mutta varsinainen runsaudensarvi ovat hylsysarjat. Niitä on kolmeen eri kokoiseen räikkäavaimeen. Tämän lisäksi 30 ruuvipään erillisestä rasiasta löytyy oikea käytännössä jokaiseen kantaan.

1852 Työkalusarja on suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista merellistä käyttöä varten. Se on ainoa työkalupakki, jonka merelle ja järvelle tarvitset – puukon lisäksi.

Lue myös nämä

X