Tilaa
Mainos

Scanstrut tarjoaa veneilijöille täydelliset latausratkaisut

Scanstrut tunnetaan innovatiivisista ja kestävistä ratkaisuistaan veneilijöiden tarpeisiin. Sen IPX6-luokitellut langattomat latausasemat ja monipuoliset USB-laturit tarjoavat turvallisen ja tehokkaan latauksen kaikissa olosuhteissa.

28.05.2024

KirjoittajaMARITIM

Scanstrut on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan veneilijöiden tarpeisiin, ja sen langattomat latausasemat eivät ole poikkeus. Näiden IPX6-luokiteltujen latausasemien suunnittelussa on huomioitu kovat sääolosuhteet, olipa kyse sitten suolaisesta meri-ilmasta tai rankkasateista. Vesitiivis rakenne varmistaa, että laite toimii luotettavasti, vaikka se kastuisikin.

ROKK Active on helppo asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan.

ROKK Active on helppo asentaa mihin tahansa veneeseen, ja sen voi kiinnittää pystysuoraan tai vaakasuoraan, tarpeen mukaan. Langaton lataustekniikka takaa, että voit vain asettaa puhelimesi latausalustalle ilman erillisiä johtoja tai liittimiä, jotka voisivat kulua tai vaurioitua käytössä. Latausasema on yhteensopiva kaikkien Qi-standardia tukevien laitteiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri laitemerkkien käyttäjille.

Lisäksi ROKK Active tarjoaa nopean latauksen, mikä on erityisen tärkeää pitkillä retkillä merellä. Nopea lataus varmistaa, että laitteet saavat tarvittavan energian lyhyessä ajassa, mikä parantaa matkan mukavuutta ja turvallisuutta. Scanstrutin ROKK Active ei myöskään ota paljon tilaa, mikä on olennaista veneissä, joissa jokainen neliösenttimetri on arvokas.

Turvallisuus on myös keskeinen tekijä ROKK Activen suunnittelussa. Latausasema on suojattu ylilatauksen, ylikuumenemisen ja oikosulun varalta. Tämä tarkoittaa, että voit ladata laitteitasi huoletta, tietäen että ne ovat suojassa ja että niiden akut pysyvät terveinä pitkään.

ROKK Cove LED 10W lataa puhelimesi langattomasti ja toimii samalla säilytyspaikkana.

Scanstrut ROKK Cove on suunniteltu erityisesti kompakteihin tiloihin, joissa tarvitaan luotettavaa ja tehokasta latausratkaisua. ROKK Cove toimii myös kätevänä säilytystilana, jossa voit pitää puhelimen turvassa.

Scanstrut tarjoaa myös laajan valikoiman USB-latureita, jotka vastaavat erilaisiin veneolosuhteisiin ja lataustarpeisiin. ROKK PRO -sarjan USB-laturit ovat erityisen suosittuja, sillä ne tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan latausratkaisun. Näissä latureissa on usein kaksi USB-porttia, jotka mahdollistavat useiden laitteiden samanaikaisen latauksen.

Scanstrut USB-laturilla voi ladata puhelimien lisäksi myös USB-C -portilla varustettuja tabletteja ja kannettavia tietokoneita.

Scanstrutin USB-laturit on suunniteltu kestämään vaativia meriolosuhteita, ja niiden vedenkestävä rakenne takaa luotettavuuden haastavissakin sääolosuhteissa. Olipa kyseessä ROKK PRO tai muu Scanstrutin USB-laturi, voit luottaa siihen, että laitteesi latautuvat turvallisesti ja tehokkaasti.

Yhdistämällä Scanstrutin USB-laturit ja langattomat latausasemat, kuten ROKK Active tai ROKK Cove, saat kattavan ja monipuolisen latausratkaisun veneeseesi. Scanstrutin tuotteet takaavat luotettavan teknologian merellä!

Scanstrut-tuotteet Maritim-jälleenmyyjiltä ympäri maan. Tarkista lähin jälleenmyyjäsi https://maritim.fi/jalleenmyyjahaku/

Lue myös nämä

X