Tilaa
Mainos

Pieniä, mukavia apuvälineitä veneilijälle

Veneillessä varusteiden ja tarvikkeiden kuivana pysyminen on tärkeää. Aivan yhtä lailla kuin esimerkiksi varavaatteet on hyvä pitää kuivina, myös monet muut mukana kulkevat tavarat on syytä pitää kosteuden ulottumattomissa.

09.07.2019

KirjoittajaMAINOS: Maritim

Mikäpä olisi parempi apukeino kosteuden torjumiseen kuin vedenpitävä varustesäkki.

 

1852 Vesitiivis varustesäkki on vahvaa polyuretaania. Sen saumat on hitsattu ja säkki kestää kovaakin menoa. Säkissä on rullattava suuaukko, joka on helppo sulkea vesitiiviisti. Säkeissä on pieni, vesitiiviillä vetoketjulla varustettu ulkotasku esimerkiksi avaimia tms. varten.

Taivaansinisiä säkkejä on useita eri kokoja, aina tarpeen mukaan. Tilavuudeltaan säkit ovat 10, 15 ja 25 litraa. Uutuutena sarjaan kuuluu niiden lisäksi keltainen, 15 litran reppu kantoviilekkeillä.

Näppärä apuväline veneessä on samaan sarjaan kuuluva pehmeä sanko. Se on niin ikään kestävästä polyuretaanikankaasta valmistettu ja varustettu vahvoin kantokahvoin. Rullattuna kokoon 15 litran sanko ei vie juurikaan tilaa toisin kuin kiinteä kymmenen litran ämpäri. Se on nopea ottaa käyttöön ja tukeva kantaa.

Akkukäyttöinen Smart Living on joka paikan kätevä kompressori, jolla on yhtä helppo täyttää niin auton kuin polkupyörän rengas kuin rantalelutkin venepäivän päätteeksi. Ei enää tukalaa puhaltamista, vaan uimapatja ja kelluntarengas täyttyvät nappia painamalla.

Käteen istuva kompressori saa virtansa 12 voltin pistorasiasta. Latausjännite on 13 – 30 volttia. Neljän merkkilampun avulla on helppo seurata laitteen latausastetta.

Kompressorin käyttö on yksinkertaista. Liitä ilmaletku täytettävään esineeseen. Käytä tarvittaessa laitteen mukana tulevia suuttimia. Kompressorin yläreunassa on säätönappulat, joilla voit määritellä halutun paineen. Paina molempia säätönappuloita yhtä aikaa asettaaksesi paineen. Käynnistä kompressori ON/OFF-napista. Laite sammuu saavutettuaan asetetun paineen. Irrota täyttöletku.

Kompressorissa on valo, jonka avulla voit valaista halutun kohteen ja siinä on myös USB-liitäntä, jolla voit vaikkapa ladata puhelimen.

 

Lue myös nämä

X