Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Yamaha JetBlaster – Temppujetin paluu

05.09.2021

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Yamaha on kertonut ennakkotietoja ensi kauden jettimallistostaan. Päivityksiä tulee kaikkiin sarjoihin, mutta kiinnostavin on kokonaan uusi malli JetBlaster. Se tuo takaisin istualtaan ajettavan, mutta ominaisuuksiltaan lähelle stand-up-ratajettejä pääsevän temppukoneen: siis 1993-98 tuotannossa olleen ja pieneksi legendaksi nousseen WaveBlasterin modernin perillisen.

JetBlaster on pieni ja kevyt (pituus 3,14 m, leveys 1,15 m, kuivapaino 249 kg) ja tuhatkuutioinen 3-sylinterinen TR-1 High Output moottori antaa 110 hevosvoimalla erinomaisen teho/painosuhteen. Voima riittää myös vesisuksien tai wakeboardin hinaamiseen. 50 litran tankilla sporttisessioon saa mukavasti mittaa ja penkille mahtuu 1-2 matkustajaa.

Vedenalainen runko on suunniteltu erityisesti nopeisiin kaarteisiin ja hyvään pitoon, mutta edeltäjäänsä helpommin hallittavaksi. Nyt blaster-tunnelmasta pitäisi pystyä nauttimaan ilman aktiiviurheilijan taitoa ja kokemusta. Sitä auttavat myös leveä ohjaustanko ja ylärungon muotoilu antamaan kunnon otteen ajokista silloinkin, kun painopistettä siirretään kehon liikkeillä. Uusi ominaisuus on myös mahdollisuus keulan korkeuden säätöön ajon aikana.

Keulassa ja istuimen alla on säilytystilaa yhteensä 29 litraa ja ratin alla on lokero pikkutavaralle.

Lisätiedot Yamaha Motor Finland

X