Tilaa
Uutiset

Windyn kaksi uutuusmallia 40 Camira RS ja SR 38

09.11.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Norjalainen Windy on esitellyt jo kuusi uutta mallia kolmen vuoden sisällä, ja kaksi tänä syksynä. Syyskuussa Cannesissa nähtiin 40 Camira RS, vain kuukautta myöhemmin Floridan näyttelyssä tähtenä oli Windy SR 38.

Vene on kansitiloiltaan ympärikäveltävä, mikä ei näillä mitoilla (12,85 m x 4,14 m) ahdista ohjaamoa eikä matkustamoa. Kuljettajan puolella on kaksi ja vastalaidalla yksi istuin. Ohjaamosta pääsee liukuovien kautta suoraan sivukansille, ja katteen alla oleva, kahdella sohvalla varustettu matkustamo aukeaa peräkannelle.

Siellä on suuri aurinkotaso, joka on helposti kierrettävissä suuren uimatason ja alaskäännettävien sivulaitojen ansiosta. Ohjaamon ja matkustamon väliin jää kalusteryhmä, jossa on retkitasoinen pentteri.

Windy SR 38

Keulakannen alla on tyylikäs salonki ja toiletti. Sohvaston voi muuntaa parivuoteeksi ja silloin sen voi erottaa omaan rauhaansa välisermillä.

Sisäperämoottoreiksi tulee 2 x 440 hv Volvo Penta DP6, mutta veneen saa myös tupla-asennettavilla Yamaha XTO 450- tai Mercury V10 400 -perämoottoreilla. Huippunopeudet ovat koneista riippuen 43-48 solmua.

Lisätiedot Windy Boats

Windy SR 38

Lue myös nämä

X