Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Vuoden vierassatamat 2021 on valittu: Äänestyksen voittajiksi Nauvon vierasvenesatama ja Ilola Inn Sysmä

15.02.2021

Kirjoittajaveneen toimitus

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestämässä Vuoden vierasvenesatama -äänestyksessä tänä vuonna voittajiksi valittiin Nauvon vierasvenesatama ja Ilola Inn Sysmässä. Äänestyksessä haettiin rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikkisatamaa

Nauvoa äänestäneet mainitsivat palautteissaan muun muassa uudistetun sataman, runsaan palvelutarjonnan sekä kansainvälisen tunnelman.

”Hienoa, että viime kesälle valmistuneet runsaat uudistukset ja tekemämme työ ovat kantaneet hedelmää”, iloitsee Nauvon sataman yrittäjä Tero Sintonen.

Sysmässä, Päijänteen rannalla sijaitseva Ilola Inn on viime kesänä avattu boutiquehotelli, jolla on oma vierassatama. Äänestäjien palautteissa mainittiin muun muassa paikan tyylikkyys sekä palveluiden tasokkuus.

Ilola Inn Sysmä

”Meidät otettiin uutena toimijana hienosti vastaan ja tunnustus tuli täytenä yllätyksenä”, kertoo Ilola Innin hotellipäällikkö Satu Ärling.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry jakoi lisäksi kunniamaininnat neljälle satamalle:  rannikkoalueelta Brännskär ja Örö sekä Järvi-Suomesta Korpilahden Laivaranta ja Luhangan vierasvenesatama.

 

Lue myös nämä

X