Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Vesijetteilyn MM, Lake Havasu: Marjak haluaa kirkastaa MM-pronssin

02.10.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Pancho Marjak

Viime vuonna vesijettien MM-pronssia saavuttanut helsinkiläinen Pancho Marjak aikoo kirkastaa mitalikantansa tänä vuonna.

Vesijettien maailmanmestaruuskilpailut käydään USA:ssa Lake Havasulla Arizonassa, ja Marjakin kilpailuluokat ajetaan ensi keskiviikkona ja torstaina. Marjak ajaa noin 300-hevosvoimaisella Yamaha FZR:llä sekä Expert Limited että Pro Am Limited -luokissa.

– Voittamaan lähdetään, ja yritetään tietenkin parantaa viime vuoden MM-pronssista. Olen tällä kertaa liikkeellä vuokrakalustolla, koska oman jetin lentorahtaaminen toiselle puolelle maapalloa on yksinkertaisesti liian kallista. Olen vuokrannut viime vuoden naisten sarjan maailmanmestarin jetin. Miesten ja naisten kilpalaitteet näissä luokissa ovat samanlaisia, Marjak sanoo.

Marjak on tänä vuonna voittanut jo kaksi Suomen mestaruutta (vakio ja avomeri) sekä vakioluokan Pohjoismaiden mestaruuden.

– MM-kisoissa on vähän erilainen ajosysteemi. Lähdöissä on oltava erittäin tarkkana. Ohittaminen on vaikeaa, joten lähdöissä pitäisi onnistua.

– Vähän on vaan selän kanssa ongelmia. Toivottavasti kisapäivinä ukko on kunnossa. Minun puolestani saisi olla ns. kova keli, koska silloin olen parhaimmillani, mutta toisaalta silloin selkä on sitten vielä kovemmalla, Marjak ennakoi.

Lisätietoja

Lähde ja kuva: Pancho Marjakin tiedotus

 

 

X