Tilaa
Jutut

Hiiohoi! Koulujen päätyttyä purjehduskoulu kutsuu!

24.04.2024

Kirjoittajaja kuva jussi sepponen

HSK:n lasten ja nuorten purjehduskoulu alkaa Helsingin Lauttasaaressa jälleen tänä vuonna heti koululaisten kesäloman alkajaisiksi. Kesän aikana toteutetaan yhteensä 5 leiriviikkoa.

Hoskin suosittuun lasten ja nuorten purjehduskouluun osallistuu vuosittain yli sata lasta ja nuorta, ja monet heistä jatkavat harrastuksen parissa läpi koko elämän. Lasten ja nuorten purjehduskoulu on suunnattu 6–13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Osallistujilta ei odoteta aikaisempaa purjehdustaustaa tai muuta vesillä liikkumisen kokemusta.

Purjehduksen alkeet opetellaan ensin rannassa ja sen jälkeen vesillä seuran optareilla, 606-veneillä ja purjelaudoilla. Leiriviikon lopuksi osallistujat purjehtivat itsenäisesti Lauttasaaresta Pihlajasaareen – koko ajan ohjaajien turvallisessa valvonnassa.

Leiripäivät alkavat aamuisin puoli yhdeksältä, lounasta syödään yhdessä puoliltapäivin ja antoisan päivän jälkeen kotiin pääsee puoli viideltä.

Kurssin päätyttyä jokainen osallistuja on löytänyt mieleisensä purjehdusluokan, mikä avaa portit HSK Akatemian viikkoharjoitusryhmiin. HSK Akatemiassa harjoittelee viikottain noin 100 aktiivista junioripurjehtijaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: HSK lasten purjehduskoulu

Lue myös nämä

X