Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Veneruoka: Viikonlopun veneherkut – Korealainen tonnikalahodari

Suositut katuruokien klassikkoruoat onnistuvat myös veneen keittiössä, liedellä valmistettuina. Inspiroidu maailman mauista ja valmista käsin syötävät rennot herkut moneen makuun.

27.06.2020

KirjoittajaKatri Schröder

KuvaajaNiclas Mäkelä

Korealainen tonnikalahodari

Ohje on neljälle hengelle

4 briossi hot dog -sämpylää

1/ 4 kiinankaalia

1 dl valmista säilykekimchiä eli korealaista kaalivalmistetta

1 prk (185/140 g) tonnikalaa öljyssä

4 rkl ketsuppia

4 rkl paahdettua sipulirouhetta

4 rkl tuoretta korianteria

Seesamimajoneesi

4 rkl majoneesia

2 tl seesamiöljyä

1. Huuhtele ja suikaloi kiinankaali. Sekoita kimchin kanssa. Avaa hodarisämpylät ja lämmitä leikkuupinnat alaspäin pannulla.

2. Valuta tonnikalat ja sekoita majoneesin ainekset. Pursota ketsuppia hodarin sisään ja täytä tonnikalalla ja kiinankaaliseoksella. Ripottele pinnalle sipulirouhetta. Valuta majoneesi hodarien päälle raidoiksi ja koristele korianterilla.

 

X