Korealainen tonnikalahodari
Ohje on neljälle hengelle
4 briossi hot dog -sämpylää
1/ 4 kiinankaalia
1 dl valmista säilykekimchiä eli korealaista kaalivalmistetta
1 prk (185/140 g) tonnikalaa öljyssä
4 rkl ketsuppia
4 rkl paahdettua sipulirouhetta
4 rkl tuoretta korianteria
Seesamimajoneesi
4 rkl majoneesia
2 tl seesamiöljyä
1. Huuhtele ja suikaloi kiinankaali. Sekoita kimchin kanssa. Avaa hodarisämpylät ja lämmitä leikkuupinnat alaspäin pannulla.
2. Valuta tonnikalat ja sekoita majoneesin ainekset. Pursota ketsuppia hodarin sisään ja täytä tonnikalalla ja kiinankaaliseoksella. Ripottele pinnalle sipulirouhetta. Valuta majoneesi hodarien päälle raidoiksi ja koristele korianterilla.