Tilaa
Jutut

Vene 18 Båt: Näyttelyn veneet − matkavenefinalistit

Helsingin venenäyttelyssä valitaan vuosittain Näyttelyn veneet. Matkaveneiden finalistit ovat tässä. Voittaja julkaistaan keskiviikkona 14.2.18

13.02.2018

KirjoittajaKarel Kakko

KuvaajaAnton Reenpää/Otavamedia

Quicksilver Activ 855 Weekend

Quicksilver on paketoinut kahden makuukajuutan lippulaivaansa monia isommista ja kalliimmista matkaveneistä tavattuja piirteitä hinnaltaan houkuttelevaan kokonaisuuteen. Kustannustehokkuutta auttaa mahdollisuus joko perä- tai sisäperämoottoriin, ja ison veneen tuntua lisää erillinen ovi sivukannelle.

Targa 27.2

Tuskin kukaan osaa naamioida kokonaan uuden venemallinsa yhtä hyvin kuin Targa. Kaks seiska on pistetty runkoa, kantta ja sisustusta myöden uusiksi, vaikka sitä ei päälle päin heti arvaisi. Lähempi tarkastelu paljastaa yksityiskohtiin ulottuvat parannukset, ja sisällä on yhä tallella huumaava massiivisen tiikin tuoksu.

Galeon 470 Skydeck

Galeon osaa vuosi toisensa jälkeen yllättää suuren maailman tyyliin toteutetuilla ratkaisuillaan. Kyljistä avautuvat parvekkeet ja terassit ovat megajahdeissa jo vakioita, meillä niitä ei ole liiammin nähty. Taakse venytetty yläohjaamo mahdollistaa salongin kattoikkunat ja viimeistelytaso on kuin hienoimmasta hotellista.

 

Lue myös nämä

X