Vety
Ohje on neljälle hengelle
4 isoa lihapiirakkaa
1 dl cheddarjuustoraastetta
4 keitettyä kananmunaa
8 viipaletta palvikinkkua
1 dl kurkkusalaattia
4 rkl sinappia
Tulinen ketsuppi
4 rkl ketsuppia
1 tl sriracha-chilikastiketta
1. Halkaise lihapiirakat ja avaa leikkuulaudalle. Jaa juustoraaste toiselle puolelle lihapiirakoita. Lämmitä piirakat höyrykattilassa niin, että juusto sulaa ja piirakat lämpenevät.
2. Kuori ja viipaloi kananmunat. Sekoita ketsupin ainekset. Nostele jokaisen lihapiirakan sisään yksi viipaloitu kanamuna, muutama viipale palvikinkkua sekä mausteeksi kurkkusalaattia, sinappia ja tulista ketsuppia.
3. Pyöräytä piirakoiden ympärille voipaperia ja tarjoile heti.