Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Veneruoka: Viikonlopun veneherkut – Vety

Suositut katuruokien klassikkoruoat onnistuvat myös veneen keittiössä, liedellä valmistettuina. Inspiroidu maailman mauista ja valmista käsin syötävät rennot herkut moneen makuun.

23.06.2020

KirjoittajaKatri Schröder

KuvaajaNiclas Mäkelä

Vety

Ohje on neljälle hengelle

4 isoa lihapiirakkaa

1 dl cheddarjuustoraastetta

4 keitettyä kananmunaa

8 viipaletta palvikinkkua

1 dl kurkkusalaattia

4 rkl sinappia

Tulinen ketsuppi

4 rkl ketsuppia

1 tl sriracha-chilikastiketta

1. Halkaise lihapiirakat ja avaa leikkuulaudalle. Jaa juustoraaste toiselle puolelle lihapiirakoita. Lämmitä piirakat höyrykattilassa niin, että juusto sulaa ja piirakat lämpenevät.

2. Kuori ja viipaloi kananmunat. Sekoita ketsupin ainekset. Nostele jokaisen lihapiirakan sisään yksi viipaloitu kanamuna, muutama viipale palvikinkkua sekä mausteeksi kurkkusalaattia, sinappia ja tulista ketsuppia.

3. Pyöräytä piirakoiden ympärille voipaperia ja tarjoile heti.

 

X