Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Silver-veneiden Z-mallisto täydentyy kolmannella day cruiserilla – Silver Viper DCz

Silver-veneiden Z-mallisto täydentyy kolmannella day cruiserilla, Viperilla, joka asettuu kokonsa puolesta vuonna 2018 lanseerattujen Tigerin ja Raptorin väliin.

27.11.2019

KirjoittajaSatu Björn

KuvaajaValmistaja

Silver Z -lasikuitumalliston on suunnitellut  norjalainen muotoilutoimisto Eker Design AS, jolla on myös vankka kokemus veneiden suunnittelusta. Kokonsa puolesta Viper asettuu vuonna 2018 lanseerattujen Tigerin (Vene 8/2019) ja Raptorin (Vene 5/2019) väliin.

Uutuusmalli on 6,72 metriä pitkä ja kantavuus on kahdeksan henkilöä. Moottorin tehoalue on 200-300 hevosvoimaa. Vakiovarusteena on hydrauliohjaus ja 9-tuumainen karttaplotteri. Näiden lisäksi vakiovarustukseen kuuluu WPC-tiikit, trimmitasot ja tuulilasinpyyhkijät.

Veneessä on keulaporras rantautumista helpottamaan. Keulassa on myös valmius keulapotkurin ja keulavalon asennukseen.

Keulan kajuutta on varustettu vakiona sähköisellä vesi-wc:llä ja taka-avotila 30-litraisella vetolaatikkomallisella jääkaapilla. Erikseen hankittavina lisävarusteina ovat vesipiste ja kaasuliesi.

Perässä olevan U-sohvan keskelle saa asennettua pöydän. Pöytää ja vakiona olevaa aurinkopatjaa hyödyntäen sohvan saa muunnettua aurinkotasoksi. Kuomun avulla veneen takaosa muuntuu toiseksi makuutilaksi. Avotilan säilytystilat on varustettu Abloy-lukoilla ja kaasujousilla.

Vesiurheilua varten veneessä on vesihiihtokaari.

Silver-venemallistoon kuuluu kolme erilaista mallisarjaa. X-range käsittää täysalumiiniveneet, Y-rangessa rungot ovat alumiinia ja sisustat lasikuitua. Uusin Z-range koostuu neljästä täysin lasikuituisesta venemallista.

Lisätiedot Silver-veneet

Lue myös nämä

X