Tilaa
Uutiset

Saariston kätköissä -matkaopas esittelee etelärannikon nähtävyyksiä

Suomenlahden, Saaristomeren ja Ahvenanmaan saariston kattava, erityisesti pieniin ja tuntemattomiin kohteisiin keskittyvä matkaopas johdattaa kaikkiaan yli 500 nähtävyyden äärelle. Opas soveltuu veneilijälle, ja se on suunniteltu käytettäväksi yhdessä merikarttojen kanssa.

25.04.2022

Kirjoittajaveneen toimitus

KuvaajaKarttakeskus

Tapio Karttakeskuksen maaliskuussa julkaisema Saariston kätköissä on merellinen matkaopas, joka kattaa merikarttasarjojen A–D alueen. Opas soveltuu käytettäväksi veneillessä yhdessä merikarttojen kanssa, sillä kohteiden yhteyteen on merkitty myös merikarttasarjan sivunumero. Kierresidottu kirja toimii myös itsenäisenä teoksena, sillä monet kohteet sijaitsevat mantereen puolella tai saarissa, joihin on silta- tai lauttayhteys. Kartat ja koordinaatit helpottavat perille löytämistä.

Nähtävyyksiä on niin mantereen puolella kuin ulkosaaristossakin, sekä maalla että merenpinnan alla, kaikkiaan 501 kohdetta.

Suurimmista rannikkokaupungeista kerrotaan laajemmin, mutta kirjan pääpaino on kuitenkin pienemmissä ja helposti huomaamattomiksi jäävissä kohteissa.

Opas on päivitys vuonna 2014 julkaistuun ja pitkään loppuun myytynä olleeseen teokseen.

Lisätietoja Karttakauppa

Lue myös nämä

X