Tilaa
Testit

Pikatestissä tiskivesipussukka – Luonto kiittää, kun keräät likavedet pussukkaan

10.11.2023

Kirjoittajaja kuvat arja kangasniemi

Tiskivesipussukalla veneen likavedet kerää ja kuljettaa loiskumatta rannassa ja vesillä. Pussi asennetaan tiskialtaan poistoletkuun, johon voi liittää Y-hanan, joten veden voi halutessa laskea myös vesistöön. Letku liitetään pussukkaan tiukasti sulkeutuvalla pikaventtiilillä, jonka vakiokoko on 32 milliä. Muita kokoja saa erillistilauksena tai letkussa voi käyttää adapteria.

Testiveneessä tiskialtaan alla on vetolaatikko, ja vaikka pussi muotoutuu tilan mukaan, sen asento ei ollut paras mahdollinen. Parasta on, jos pussin voi asentaa niin, että letku on suora, Y-hana on helppo käyttää ja pussi on vaivaton poistaa ja liittää paikalleen.

Testiveneessä letkun piti olla pitkä, että laatikon sai auki, eikä pussi toiminut kunnolla, koska letku lainoi pussin lyttyyn.

Käsiaukollinen pussi oli helppo kantaa maihin. Se kannattaa huuhtoa käytön jälkeen, etteivät tiskiveteen huuhtoutuneet ruoantähteet keräänny pussin seinämille.

Mietimme, miten pussin saa tyhjennettyä niin, ettei likavettä valu veneeseen, jos pussi täyttyy huomaamatta. Valmistajan mukaan pussiin voi ostaa erillisen korkin, joka asennetaan poistoletkuun tyhjennyksen ajaksi.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa pressutuotannon hukkamateriaaleista, joka on värjätty kierrätyspastoilla, minkä takia väri vaihtelee tummanharmaasta vihertävään. Pussin materiaali on PVC:tä, venttiilin osat lasikuidulla vahvistettua polypropyleenia ja metalliosat ruostumatonta terästä.

Tiskivesipussukka

Hinta: 135 €

Koko: Leveys 380, korkeus: 580, syvyys 100 mm, tilavuus: n. 10 l

Lisätiedot: maaljamerel (Facebook ja Instagram)

 

Lue myös nämä

X