Tilaa
Testit

Pikatestissä Orca Display 2 – Keliin kuin keliin

Orcan uusi näyttö on loistava tablettiin verrattuna. Se kestää ja sitä näkee lukea joka kelissä auringonpaisteesta myrskyyn.

22.07.2023

KirjoittajaTimo Kuukkanen

KuvaajaTimo Kuukkanen ja valmistaja

Orca on erilainen navigointijärjestelmä. Sen ajatuksena on tehdä asiat yksinkertaisemmin ja helpommin. Keskittyä olennaiseen.

Järjestelmässä ei ole turhia rönsyjä ja ylettömästi tarpeettomia ominaisuuksia. Kaikki tähtää siihen, että veneilijä onnistuu navigoinnissa ilman että järjestelmän käyttämiseen tärvääntyisi aikaa ja hermoja.

Orca tuli markkinoille reilut pari vuotta sitten, ja sen jälkeen se on saanut useita päivityspaketteja. Tänä keväänä julkistettu Display 2 -näyttö on ensimmäinen uudistus itse laitteistoon, sovellusta on paranneltu ja laajennettu pitkin matkaa. Se on saanut autopilottitoiminnon, ja purjeveneille on tullut tuulensuunnat huomioiva automaattireititys.

Näyttö on 10,1-tuumainen Android-tabletti, joka on räätälöity Orcalle rakenteeltaan ja ohjelmistoltaan. Se käynnistyy suoraan Orcan navigointisovellukseen. Androidin puolelle ja sen sovelluksiin pääsee Orcan valikon kautta.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X