Tilaa
Testit

Parivertailussa tehotaskulamput: Nebo Slyde King ja Exposure Action

Tehotaskulamppujen parivertailussa hintava ja edullinen tuote pärjäsivät tasavertaisesti. Monipuolisuutta arvostava valitsee Nebon ja turvallisuuden toimintoja painottava Exposuren.

09.12.2022

Kirjoittajajaakko herttua

Kuvaajamirva kakko

Otimme parivertailuun kaksi hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan erilaista taskulamppua. Veneilijän taskulampun täytyy toimia niin vesillä, rantakallioilla, metsäpoluilla, rantasaunassa, mökillä, autossa, vierasvenesatamissa kuin talvitelakalla. Valaisimen pitää kestää vettä ja iskuja. Vaihtelevissa olosuhteissa valokeilan ja -tehon säädettävyys lisäävät lampun käytettävyyttä. Taskulampuista mitattiin valaistusvoimakkuudet sekä toiminta- ja latausajat.

Poikkeava muotoilu

Exposure Actionin runko on lähes tasapaksu oranssinvärinen alumiiniputki. Exposure muistuttaa muotoilultaan maailman ensimmäistä taskulamppua, 1899 patentoitua Evereadya. Historiallisesta ulkoasustaan huolimatta se pitää sisällään nykyaikaista tekniikkaa.

Exposure on varsin painava kokoisekseen, mutta istuu hyvin kädessä. Sileä anodisoitu metallipinta tuntuu kuitenkin liukkaalta. Heijastinosassa lampun etuosassa on led-polttimon jäähdytysrivasto.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X