Tilaa
Uutiset

Päävalmentaja haussa optimisteille

18.12.2009

KirjoittajaVenelehti

Suomen Optimistijollaliitto hakee päävalmentajaa. Sopimus kattaa aluksi vuoden 2010, jonka kohokohtina ovat heinäkuussa Helsingissä järjestettävät optimistijollien PM-kisat sekä EM-kisat Puolassa. Pesti on myös jatkettavissa vuodelle 2011.

Jatkopestiä perustelee tavoite, jonka liitto rekrytointi-ilmoituksessa tulevalle päävalmentajalle asettaa. Liitto haluaa kehittää optimistijollapurjehdukseen yhtenäisen ja tehokkaan valmennustavan. Tämä kehitystyö sekä tulosten siirtäminen seuratason valmentajille on uuden valmentajan päätyö. Tähtäin on siis selvästi tulevaisuudessa, valmennuksen tasoa parantamalla halutaan varmistaa luokan taso jatkossa ja toki myös kasvattaa huippuja aikuisempiin purjehdusluokkiin.

Uudelta valmentajalta odotetaan mm. vähintään viiden vuoden kokemusta kansainvälisen tason optimistijollapurjehduksesta, erinomaista englanninkielen taitoa sekä näyttöjä ryhmätoiminnan osaamisesta. Tarkemmat vaatimukset sekä tiedot tehtävästä saa Suomen Optimistijollaliitosta Mini Winqvistiltä, puh: 040 506 6365 tai sähköposti: mini.winqvist@gmail.com.

Hakuaika tehtävään päättyy 20. tammikuuta 2010.

Meripelastuksen halli Lohjalla palvelee myös optarivalmennuksessa.Meripelastuksen halli Lohjalla palvelee myös optarivalmennuksessa.

18.12.2009 Pasi Nuutinen

Lue myös nämä

X