Tilaa
Uutiset

Kiel World Cup: Lehtinen ja muut maailman huiput keveissä tuulissa

21.06.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Kiel 2010_lehtinen1

Silja Lehtisen tiimille maanantai toi jälleen onnistumisia. Monissa muissa luokissa kisaamisen sijaan vain odoteltiin. Maanantaina useita lähtöjä jouduttiin perumaan liian kevyiden tuulien vuoksi.

Kielin World Cupin kolmas päivä sujui auringonpaisteessa, mutta tuulta ei kaikille rata-alueille riittänyt tarpeeksi. Näin vain osa luokista onnistuttiin purjehtimaan suunnitelmien mukaisesti.

Silja Lehtisen Match race -tiimi pääsi maanantaina purjehtimaan kolme lähtöään kultaryhmässä. Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wuff voittivat yhdysvaltalaisen Anna Tuncliffen ja ISAF:n maailman rankingin ykkössijaa pitävän brittiläisen Lucy MacGregorin. Maailman rankingin kakkosen ranskalaisen Claire Leroyn tiimille he joutuivat kuitenkin nöyrtymään.

Tiistaina Match racessa alkavat neljännesfinaalit.

470-luokan purjehtijat kuuluivat tänään joukkoon, joka ei päässyt kisaamaan. Tämänhetkisessä tilanteessa Rosa Lindqvist ja Johanna Eskelinen ovat kolmen lähdön jälkeen 31:s ja Nina Tammisto ja Annina Takala 35:s. Miesten puolella veljekset Joonas ja Niklas Lindgren ovat 38:s.

Kielin regatan on tarkoitus päättyä olympialuokkien osalta keskiviikkona. 

Lisätietoja

Kuva: Kieler Woche/Segel-bilder.de
Lähde:
Purjehtijaliiton tiedotus

 

Lue myös nämä

X