Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kesällä veneillään taas yhdessä – mutta somessa

Viime vuonna Yhdessä Vesille -tempauksia oli 37. Niitä vietettiin 23 eri paikkakunnalla 24 eri seuran ja useiden veneilytoimijoiden toimesta.

15.05.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Yhdessä vesille -kampanja jatkuu jälleen tulevana kesänä. Tapahtuma starttaa kesäkuun alussa 5.-7. päivä, ja jatkuu sen jälkeen jälleen läpi kesän.

Tapahtumakokonaisuuden idea on aiemmin ollut, että veneilijät ja -seurat innostavat suomalaisia veneilyn pariin esimerkiksi järjestämällä seurojen tutumisiltoja, yhteisiä veneretkiä, avoimia harjoituksia ja niin edelleen. Yksi mainio keino on ollut myös se, että kutsuu ihan vain kaverin mukaan veneilemään.

Koronatilanne muuttaa tapahtuman tulevana kesänä kuitenkin tyystin toisenlaiseksi.

”Korona on mullistanut koko maailman – ja niin myös veneilyn sen mukana. Harrastustoiminta on kesäkuussa yhä rajoitettua, ja niin turvavälit kuin hyvä käsihygieniakin tulee pitää mielessä. Voimme silti nauttia vesilläolosta ja Suomen kauniista luonnosta veneillen, kun teemme sen vastuullisesti ja turvallisesti”, SPV:n toiminnanjohtaja Jan Thorström kertoo.

Viime vuonna Yhdessä Vesille -tempauksia oli 37. Niitä vietettiin 23 eri paikkakunnalla 24 eri seuran ja useiden veneilytoimijoiden toimesta.Tänä vuonna tapahtuma siirtyy pääasiassa sosiaaliseen mediaan niin, että siihen voi osallistua jakamalla 1.6.-31.8. kuvan tai videon somessa hashtageilla #yhdessävesille #vastuullisesti. Halutessaan voi myös kertoa millaisella veneellä liikutaan, mitä seuraa edustetaan, kenen kanssa ollaan ja minne ollaan matkalla.

Yhdessä Vesille -viikonloppua vietetään suunnitelmien mukaisesti 5.-7. kesäkuuta 2020. Suomen Purjehdus ja Veneily jakaa starttiviikonlopun aikana tunnelmia esimerkiksi videoin. Kampanja jatkuu sosiaalisessa mediassa koko kesän.

”Pieniä tapahtumiakin voi toteuttaa, kun ohjeistukset koronaan liittyen (turvavälit, hyvä käsihygienia ja osallistujamäärien rajaus) toteutuvat”, järjestäjätaho tiedottaa.

Lisätietoja tapahtumaan osallistumisesta niin järjestäjänä kuin noviisinakin löydät täältä.

Juttua päivitetty uusimmilla tiedoilla sekä Thorsrömin kommentilla 15.5.2020. Alunperin juttu on julkaistu 17.3.2020.

Lue myös nämä

X