Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kertaa tai opi purjehdustaidot hauskasti Burn Out Cityssä

26.01.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Burn Out City

Oppi menee useimmille parhaiten perille, kun opettaja osaa asiansa ja tekee opiskelusta hauskaa.

Vuodesta 1998 purjehduskouluttajana toiminut Burn Out City tunnetaan rennoista purjehduksen todellisista ammattilaisista, joilla on mainio asenne opettamiseen. Purjehduksen aakkoset tai kilpapurjehtijan salaisuudet opitaan mukavissa ryhmissä.

Koulutusveneinä koulun tukikohdassa Brändö Seglaren kotisatamassa Helsingin Kulosaaressa ovat turvalliset 606-purret, WalkerBay-jollat sekä optimistijollat.

Naisten purjehduskurssiBurn Out City

Suosittu Ladies Sailing School on arki-iltaisin ja viikonloppuisin järjestettävä kurssi sekä aloitteleville että jo purjehduskokemusta omaaville naisille – mutta myös miehet voivat osallistua naisten kurssille!

Oppi saadaan 606-purjeveneissä 2-4 oppilaan ja ohjaajan ryhmissä, jotka jaetaan venekuntiin aiemman kokemuksen perusteella.

Alkeisryhmissä opitaan alkeet, manööverit, merimiestaidot ja solmut teoriassa ja käytännössä. Jatkoryhmissä perehdytään lisäksi spinnulla purjehtimiseen, trimmaukseen ja kilpapurjehdukseen.

Juniorien ja nuorten purjehduskoulut

Burn Out City

Junnukoulut on tarkoitettu purjehdusaloittelijoille ja vähän kokeneemmille 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki varusteet tulevat koulun puolesta. Koulutusveneinä käytetään optimistijollia ja WalkerBay-jollia sekä nuorten kursseilla lisäksi 606-purjeveneitä..

Kursseilla opetellaan purjehduksen alkeet teoriassa ja käytännössä sekä perehdytään turvallisuuteen. Lisäksi ohjelmassa on jalkapalloa, frisbeenheittoa ja muita hauskoja pelejä ja leikkejä. 

Nuorisolle (13-16 v.) on oma purjehduskurssi, jolla meno on rentoa hyvässä kaveriporukassa ja yhtenä kohokohtana on hauska matkapurjehduskilpailu.

Burn Out City järjestää myös yksityiskursseja.

Lisätietoja

 

 

 

X