Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Kamera otsaan ja vesille!

15.02.2012

KirjoittajaJaakko Valkiainen

Jaakko Valkiainen

Ensimmäistä kertaa Venemessuilla näytteilleasettajana oleva Future Retail Oy esittelee Gopro-kameroita kovaan käyttöön.

Gopro-kamerat saattavat olla tuttuja välineitä vauhdikkaiden lajien, kuten moottoripyöräilyn, lumilautailun tai maastopyöräilyn kuvaajille. Kameroille löytyy kuitenkin lukuisia käyttökohteita myös veneilyn harrastajille.

– Gopro-kameralla voit kuvata ihan mitä vain veneilyyn liittyvää. Kamerat ovat vesitiiviitä 60 metriin asti ja voit ottaa sen mukaan vaikka sukellusreissulle, kertoo Future Retail Oy:n kenttämyyntipäällikkö Harri von Fieandt.

Miettiessä lisää käyttökohteita kameralle von Fieandt jatkaa: – Voihan sen kameran viedä vaikka mastoon. Maaliskuussa markkinoille tulevalla Wi-Fi-lisävarusteella reaaliaikaisen kuvan saa sitten vaikka kännykkään.

Monikäyttöiseksi Gopro-kamerat tekee niiden laaja kiinnitysvarusteiden kirjo. Kameroille löytyy otsatelineitä, päälle puettavia valjaita ja tarrakiinnityksiä. Imukupilla kameran voi kiinnittää vaikka veneen kylkeen tai auton konepellille.

– Kamera on ollut kiinni Räikkösen formulassa, joten pysyy se imukuppi kiinni kovassakin vauhdissa.

Gopro-kameroita on muutamaa eri mallia. Lippulaivamallissa HD Hero2:ssa videolaatu on 1080p full HD -tasoa ja valokuvia voi tallentaa 11 megapikselin tarkkuudella.

Osasto: 3a24

Lisätietoja

 

X