Tilaa
Uutiset

Jeanneulta kolmas sukupolvi Merry Fishereitä

03.08.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Jeanneau uudistaa tänä vuonna kahta pitkäikäisimmistä mallistoistaan. Sekä Merry Fisher 895 että Cap Camarat 9.0 WA edustavat sarjoissaan jo kolmansia sukupolvia. Tuoreimpaan päivitykseen kuuluvat tankkikokeissa testatut ja aiempaa helpommin liukuun nousevat uudet rungot. Päämitat ovat silti ennallaan, ja sitä myöten myös tilat muuttuvat vain vähän.

Merry Fisherin sisäistä kulkua helpottaa runsaampi lasisten liukuovien käyttö, mutta hyväksi todettu kahden kabiinin järjestelmä on ennallaan: suuri parivuode keulassa ja leveä vieraspeti kahdelle poikittain ohjaamon alla, välissä yllättävän väljä toiletti. Pentteri on epäkeskeisesti sijoitetun kajuutan peräosassa styyrpuurin puolella, paapuurissa on dinetti ja sen vastalaidalla sivuovella varustettu ohjaamo sekä kulku keulakannelle.

Cap Camaratissa keulaan pääsee molempia laitoja pitkin. Siellä on iso aurinkotaso, perän avotilassa pöytäryhmä ja koko komeutta suojaa vain lisävarusteena tilattava T-top. Kannella uutta on laidasta laskeutuva uimaterassi. Sisällä järjestely on lähes sama kuin  Merry Fisherissä, mutta minipentterillä vahvistettuna: Cap Camaratin pääkeittiö on ohjaamon istuinten takana ulkona.

Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA

Lisätiedot Jeanneau ja Nautical Partners

Lue myös nämä

X