Tilaa
Uutiset

Hätämerkinantovälineitä ammutaan Turun Ruissalossa 20.3.

04.03.2011

KirjoittajaKiti Westerback

 Ruisalon kylpylä

Turun meripelastusyhdistys (TMPY) järjestää hätämerkinantovälineiden koulutustilaisuuden Turun Ruissalossa, Saaronniemen Camping alueen edustan jäällä sunnuntaina 20.3. klo 12:00-16:00.

Yhdistys haluaa tarjota Saaristomeren alueen veneilijöille koulutusta ja mahdollisuuden harjoitella hätämerkinantovälineiden käyttöä.

Harjoituksessa voidaan ampua luvallisesti ja turvallisesti omia punaisia hätäraketteja, punaisia käsisoihtuja ja oransseja merkkisavuja. Kaikkien harjoituksessa käytettävien hätämerkkien tulee olla vahingoittumattomia ja valmistusvuosileiman 2004 tai sitä uudempi.

Ennen ammuntaa on ilmoittauduttava paikan päällä, välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan käyttökoulutus. Vain 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua varsinaiseen ammuntaan.

Osallistuminen on Turun meripelastusyhdistyksen jäsenille maksuton, muille sen hinta on 20 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös liittyä Turun meripelastusyhdistyksen jäseneksi, jolloin osallistuminen on maksuton.

Järjestävän yhdistyksen jäsenet ja osallistumismaksun maksaneet voivat myös tuoda ammuntaan kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkkejä (kohtuullisen määrän) niiden asianmukaista hävittämistä varten.

Kahvila Villa Saarosta voi tilaisuuden lomassa esim. nauttia kahvit ja syödä grillimakkaraa.

Harjoituksesta löytyy ohjeet myös Turun meripelastusyhdistyksen kotisivulta

Kartta harjoituspaikalle

Lisätietoja antaa harjoituksen johtaja Ari Virrankoski, m. 0440 511 278

Kuva: Ruissalon Kylpylä

 

Lue myös nämä

X