Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Fusion True Marine Audio -valikoima nyt Suomessa

11.02.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Fusion

John Nurminen Marine Oy on solminut sopimuksen uusiseelantilaisen Fusion Electronicsin kanssa Fusion True Marine -tuotteiden jakelusta Suomessa.

Navman-karttaplotterien luojana tunnetun visionääri-yrittäjä Sir Peter Mairen innostus audiojärjestelmiin syntyi jo nuoruudessa, kun hän tekniikan opintojensa ohella toimi rock-muusikkona, oman piraattiradioaseman juontajana sekä kitaravahvistinten ja kaiuttimien suunnittelijana ja rakentajana.

Teknologian ansioistaan aateloitu Maire osti Fusionin vuonna 2006, ja käynnisti veneviihde-elektroniikan uudistumisprosessin. Hänelle ei riittänyt, että ”venelaitteeksi” otetaan laite tavallisten autostereoiden tuotantolinjalta ja tehdään pieniä, lähinnä kosmeettisia muutoksia. True Marine -tuotteiden suunnittelun tavoitteeksi otettiin yksinkertainen käyttö, ja niiden oli oltava suojassa vedeltä, lämpötilan vaihteluilta, G-voimilta, suolalta ja pölyltä. Fusionin True Marine -tuotteet on suunniteltu kestämään vesillä, ja niille myönnetään veneilykäytössä kolmen vuoden takuu.

Lisätietoja

X