Tilaa
Uutiset

Excess-katamaraaneille maahantuoja Suomeen

20.09.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Excess-katamaraanit ovat saaneet maahantuojan Suomeen. Tehtävän on aloittanut Nautical Partners, joka jo ennestään tuo maahan useita samaan Beneteau-konsernin kuuluvia moottoriveneitä: Jeanneau, Prestige Yachts, Wellcraft, Four Winns. Samoin Delphiaa, joka nykyisin keskittyy pelkästään suuriin matkamoottoriveneisiin, joihin se tarjoaa myös sähköistä propulsiota.

Benetaun pursibrändeillä on omat edustajansa Suomessa, ja he jatkavat tavalliseen tapaan. Nautical Partnersille Excess on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa purjeveneiden edustus.

Excessit syntyivät alunperin saman konsernin Lagoonien pohjalta, mutta ovat sittemmin kehittyneet täysin omaksi mallistokseen. Excessit ovat täysin varusteltuja matkapursia, mutta tavoittelevat vauhdikkaammasta ja urheilullisemmasta purjehduksesta kiinnostunutta asiakasryhmää kuin perinteiset suuret matkakatamaraanit.

Mallistoon kuuluu nyt neljä purtta kokoluokissa 11-15 metriä. Hinnastot eivät vielä tätä kirjoittaessa olleet päivittyneet Nautical Partnersin kotisivuille.

Excess Catamarans

Lue myös nämä

X