Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Silver Eagle BR 640 – Vakaasti liitävä kotka

Rentouttavan helppoa ajettavuutta kuskille, pehmeää kyytiä matkustajille ja hyvin muunneltavat tilat eri käyttötarkoituksiin. Silver Eagle uudella rungolla antaa lupaavan vaikutelman.

22.05.2017

KirjoittajaPasi Nuutinen

KuvaajaPasi Nuutinen, seppo evinsalo

Kertoo aina hyvää veneestä, kun ensimmäisen ajorupeaman jälkeen siitä nousee laiturille hyvällä tuulella. Samoin se, että taukokahvin hörppää kieltä polttavan kuumana päästäkseen jatkamaan harjoitusta.

Ajaminen on toki vain yksi osa kokonaisuutta, mutta etenkin avoveneissä sitä pitää helposti tärkeimpänä. Esittelyssä tilanne korostuu, kun tarkkojen kulutus- ja muiden mittausten sijasta testaaminen painottuu ajotuntuman ja käsiteltävyyden arviointiin. Ja juuri niissä Silver Eagle BR 640 on parhaimmillaan.

Testivene oli varustettu suurimmalla tehosuosituksen sallimalla moottorilla, 200 hv:n Honda BF:llä. Pienin kone olisi 115-heppainen. Kaikki paketit tehdään Hondalla. Kahta suurinta vaihtoehtoa lukuun ottamatta (175 ja 200 hv) moottoreissa on uistelunopeuden säädin, jolla hitaita nopeuksia voi säätää 50 kierroksen askelin.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

X