Tilaa
Testit

Master 521 – Hienompaa hopeaa Venäjältä

Uudet Masterit ovat harpanneet tyyliltään lähelle suomalaisia kilpailijoitaan. Viisimetrinen tuplapulpettimalli on vakuuttava haastaja, vahvimmin ajo-ominaisuuksien ja tilojen puolesta.

21.06.2017

Kirjoittajaja kuvat Timo Sarkkinen

Monet veneilijät muistavat Masterit karunsorttisina käyttöveneinä. Sellaisia on yhä edelleen Pietarissa toimivan valmistajan mallistossa, mutta muutaman viime vuoden aikana se on esitellyt myös hämmästyttävän tutunnäköisiä alumiiniveneitä yleisesti suosittuihin kokoluokkiin.

Esimerkistä käy loistavasti nyt esiteltävä Master 521. Kun sitä katselee laiturissa, mieleen tulee oitis Buster tai jokin muu tunnettu suomalainen alumiinivene. Venäjällä näytetään uskovan, että kuumilla Pohjoismaiden markkinoilla on mahdollisuus pärjätä valtavirtaa mukailevalla yleisilmeellä.

Trendikkääseen alumiinin ja lujitemuovin yhdistelmään Master ei kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan lähtemässä. Kaikki mallit ovat niin rungoltaan kuin sisäosiltaan alumiinia. Tämä palvelee myös valmistajan linjanvetoa tehdä veneistä jatkossa sopivia useille eri kalustevaihtoehdoille.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X