Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Bella 9000 Hybrid on Messujen Moottorivene

15.02.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Suomen Messut/Vene 12/Markku Ojala

Bella 9000 Hybrid -moottorivene ja Xp 38 -purjevene nappasivat tittelit itselleen. Messujen Moottori- ja Purjevenetunnustus jaettiin jo 14. kerran.


Panoraamakuva: Hannu Häyhä; © Venenetti
(Panoraamakuvaa voi pyörittää joko nuolinäppäimillä tai tarttumalla siihen hiiren näppäimellä. Kuvaa voi zoomata lähelle ja kauas shift- ja ctrl-näppäimillä. Kuva toimii Quicktime-laajennuksen kautta)

Bella 9000 Hybrid hurmasi raadin konstailemattomuudellaan. Raatia viehätti erityisesti veneen hyvä ja toimiva peruskonsepti. Veneen toimiva tilaratkaisu sai raadilta myös kehuja. Lisäksi veneen epäsymmetrinen kansijärjestely nähtiin oivallisena ratkaisuna. Erityiskiitos annettiin kohtuullisista käyttökustannuksista ja hinnasta joka perusversiossa on kohdallaan. Raati arvosti myös sitä, että vene on hankittavissa sekä edullisena dieselvaihtoehtona että ympäristöystävällisenä hybridinä.

Lataa alkuperäinen

Raatiin kuuluivat VTT:n erikoistutkija Markku Hentinen, Vene-lehden päätoimittaja Ari Inkinen, Kippari-lehden päätoimittaja Vesa Leppä, Trafin ryhmäpäällikkö Kimmo Patrakka, Venemestari-lehden päätoimittaja Jan Sjölund sekä Frisk Bris -lehden päätoimittaja Kari Wilén.

Osasto: 7b21

Kuva: Suomen Messut/Vene 12/Markku Ojala
Video: Petri Kaipiainen/Otavamedia

 

 

X