Tilaa
Uutiset

Aquador 300 HT esiteltiin Genovan venenäyttelyssä

22.09.2023

Kirjoittajaja kuva ari inkinen

Bella-Veneet esitteli Aquador 300 HT -veneen ensimmäisen kerran jo runsas vuosi sitten. Tuolloin vene oli vielä keskeneräinen ja sen valmiiksi saattaminen on ottanut aikansa. Nyt näytteillä oli Genovan venenäyttelyssä Italiassa valmis vene. Toisin kuin alun perin, moottori ei ole sisäperämoottori, vaan se on vaihtunut perämoottoreihin.

Aquador 300 tullaan jatkossa myymään kummallakin vaihtoehdolla. Sisäperämoottorina on Volvo Penta D4-320 ja perämoottorit ovat ainakin Suomessa Mercury 200 Veradot. Perämoottoriversion ensi vuoden hinta on 299 900 euroa ja se on noin 15 000 euroa vähemmän kuin hinta sisäperämoottorilla.

Moottorivaihtoehtojen suorituskykyerosta ei vielä ole tietoa, mutta Vene-lehti testaa kummankin vaihtoehdon vielä kuluvan syksyn aikana. Vertailu julkaistaan näillä näkymin joulukuun Vene-lehdessä.

Aquador 300 HT seuraa pääpiirteissään 35-mallin linjoja, muttei orjallisesti. Vene tarjoaa makuutilat neljälle, ulkopentterin ja kohtuukokoisen avotilan osin kovan katon alla. Erityisesti pohjoismaisia olosuhteita ajatellen avotila voidaan sulkea kuomulla.

Lue myös nämä

X