Tilaa
Uutiset

60-vuotiaan Lagoonin juhlavuoden jättiläinen

17.01.2024

Kirjoittajapasi nuutinen

Lagoon juhlii 60-vuotista taivaltaan hienossa asemassa, maailman suurimpana risteilykatamaraanien valmistajana. Ensimmäinen juhlavuoden uutuus on sekin hieno, cruising-malliston tuleva 60-jalkainen lippulaiva.

Lagoon 60:n oleskelutilojen määrä on häkellyttävän runsas. Ylinnä on katettu flybridge, jonka perässä on sohva-pöytäryhmä kahdeksalle ja sitä palveleva drinkkibaari. Keskellä paapuurissa on ohjaamo, jonka pulpetista käytetään laidoille sijoitetuja sähkövinssejä. Styyrpuurin laidalla on lisäksi paikoitusta helpottamassa toinen hallintalaite moottoreille. Ohjaamosta eteen levittäytyy valtava aurinkopatjojen sommitelma.

Pääkannella on luonnollisesti suurin ulkopöytä sohvineen. Turkki jatkuu hydrauliselle tasolle, jonka saa laskettua ponttonien uimatasoja yhdistämään tai jopa veden alle; siellä sen päälle voi ajaa apujollan, joka ylös nostettuna ei tarvitse erillisiä taavetteja. Isoissa moottorijahdeissa jo yleistyneet alaskäännettävät sivulaidat ovat uutta Lagoonissa.

Salonki on samassa tasossa avotilan kautta ja sen läpi pääsee kulkemaan keulaan, jossa odottaa 8-10 hengen lounge-tila. Salongin peräosaan sijoittuvan pentterin voi valita kahdessa koossa, mikä vaikuttaa keulapuolen oleskelutilojen kokoon. Pääpentterin voi sijoittaa myös alas toiseen runkoon, jolloin niissä sijaitsevien sviittien määrä laskee viidestä neljään.

Lagoon 60

Lagoon 60

Lagoon Catamarans

YachtsAgent

Lue myös nämä

X