Tilaa
Testit

Yamarin 63 HT – Tiiviisti asuttava

63 HT tarjoaa paljon asuttavuutta pienissä kuorissa, ehkä jopa liian pienissä. Se on myös Yamarin-malliston piristysruiske ennen kattavampaa mallistouudistusta.

11.11.2015

KirjoittajaTuomo Kanerva

KuvaajaSeppo Evinsalo/Otavamedia

Yamarin on viime vuosina panostanut vahvasti alumiinirunkoiseen Cross-mallistoon. Samalla lujitemuovimalliston kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Uusimmatkin lujitemuovimallit ovat jo muutaman vuoden takaa ja iäkkäimmät mallit lähentelevät kymmenen vuoden kypsää ikää. Samaan aikaan kilpailijat esittelevät uusia moderneja mallejaan.

Tilanne on huomattu myös Keskolla, Yamarinin valmistuttajalla. Iso laiva vain kääntyy hitaasti. Yamarinin-mallistossa on nykyään 19 venettä, joiden uudistaminen on vuosien projekti. Reilu vuosi sitten Konekesko ilmoitti aloittaneensa yhteistyön norjalaisen muotoilutoimisto Eker Designin kanssa. Ensimmäisenä uudistuu daycruiser-mallisto, suurimmista alkaen.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Yamarin 63 HT

<p><strong>Kiitämme</strong></p> <p class="paragraph p_11_taulukko_teksti">+ kulkua keulasta</p> <p class="paragraph p_11_taulukko_teksti">+ taloudellisuutta</p>
<p class="paragraph p_11_taulukko_teksti"><strong>Moitimme</strong></p> <p class="paragraph p_11_taulukko_teksti">– ahtautta</p> <p class="paragraph p_11_taulukko_teksti">– näkyvyyttä</p> <p class="paragraph p_11_taulukko_teksti">– etuistuimia</p>

PITUUS 6,25 m

LEVEYS 2,30 m

PAINO 950 kg

KANTAVUUS 6 henkeä

CE C

PA-SÄILIÖ 107 l

Suositeltu moottoriteho 115–150 hv

HINTA, alk. 39 890 €

KOEAJOVENEEN HINTA 47 568 €

VAKIOVARUSTEET, mm. makeavesi, hydrauliohjaus, sarjoitetut Abloy-lukot, tuulilasinpyyhin.

LISÄVARUSTEET, mm. Wallas-liesi puhallinkannella 1 460 €, trimmitasot 795 €, jääkaappi 940 €, pöytä 440 €.

VALMISTUTTAJA Konekesko Oy, www.yamarin.com

MYYNTI www.yamarin.com/jalleenmyyjat

Lue myös nämä

X