Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Windy SR53X- Nopeaa luksusta Norjasta

25.05.2021

Kirjoittajapasi nuutinen

Windyn Sport Cruiserit ovat meillä tuttuja, mutta vähintään yhtä kiehtovia malleja tuottaa veistämön Yacht Project -osasto. Sieltä on paljastettu ensimmäisiä luonnoksia yhteistyöstä brittiläisen huippusuunnittelijan, lukuisia superjahteja purjeille ja moottorille piirtäneen Malcolm McKeonin kanssa.

Uusi Windy SR53X tulee jahtimalliston toiseksi suurimmaksi veneeksi. Sen sisälle tulee asuintiloja rajalliselle henkilömäärälle, mutta erittäin ylellisesti sisustettuna ja varusteltuna, paljastetaan ennakkoon; tarkempaa tietoa ei vielä annetakaan.

Päältä katsoen SR53X näyttää enemmän suurikokoiselta urheiluveneeltä kuin varsinaiselta jahdilta. Keulassa ja perässä on lounge-alueet. Jälkimmäistä suojaa ohjaamon tuulilasista suoraan biminiksi jatkuva kate, kokonaan suljettavaa matkustamoa ei kannella ole. Ensimmäinen vene valmistuu vuodenvaihteessa 2022/23. Kansiversiota tulee saman tien kaksi, joista molemmat ovat tarjolla perä- ja sisämoottoreilla. Mittoja ja tehoja niistä ei vielä ole kerrottu.

Lisätiedot Windy

 

X