Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Ski Yachting: Kärjessä Team FK-37

20.03.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Burn Out City

Monen monta iloista osallistujaa taustajoukkoineen kokoontui Tahkolle kisaamaan eri luokissa Ski Yachtingin ensimmäisessä osakilpailussa.

Uuden piristysruiskeen tapahtumaan antoivat uudet joukkueet, jotka menestyivät mainiosti niin mäessä kuin tanssilattialla.

Voiton hiihto-osuudessa vei Team FK-37, jossa loistivat Ia Thome, Miika Nieminen ja Matti Nieminen (koko kilpailun nopein). Tässä dream teamissä olivat mukana kilpailun nuorin ja vanhin osallistuja.

Toiseksi tulivat  Hampaattomat Hait 1 –joukkueen konkarit Derek Breitenstein, Marko Rautakouru ja Rolf Grandell (kilpailun nopein kertoimilla).

Kolmas oli Team Goldwin Maria Thelen, Rabbe Nedrum ja Hena Thelen. Neljänneksi jäi Turun ihmemiehet Crew under Crises 1 –joukkue Mika Packalen, Matti Nieminen ja Mikko Nieminen. Nopein nice-joukkue oli 7:nneksi laskenut Finnair Ski/Yacht Club eli Elina Rantala ja Eeva Ylismaa.

Tsemppari-palkinnon sai Marika Mäkelä joka antoi kaikkensa. Kun hän kaatui ja loukkasi polvensa, ei hän jäänyt pulkkaa odottamaan, vaan jatkoi omilla voimillaan matkaa rinnettä alas ja sieltä suoraan Töölön sairaalaan!

Holmenkol Ski Yachting on hauska kilpailu laskettelijoille ja purjehtijoille. Se on rento purjehduskauden avaus tai laskettelukauden lopetus, joka koostuu kolmen hengen joukkueilla käytävästä kahdesta osakilpailusta.

Helsingissä purjehditaan 5.5.

Lisätietoja

 

 

 

X