Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Mökki & Meri 2018 Turun Messukeskuksessa 6.–8.4.

Messuilta voi hankkia muun muassa tuliterän kalastus- tai mökkiveneen. Esillä ovat myös laiturit, kiukaat ja kalastusmatkat.

04.04.2018

KirjoittajaLähde Mökki & Meri 2018

Turun Messukeskuksessa virittäydytään mökki- ja kalastustunnelmiin 6.–8.4. Yhdessä Piha & Puutarha -messujen kanssa järjestettäviltä messuilta voi hankkia muun muassa tuliterän kalastus- tai mökkiveneen. Esillä ovat myös laiturit, kiukaat ja kalastusmatkat.

Kalastusopas Jani Ollikainen on koonnut ohjelman, jossa käsitellään kalastusta vapaa-ajankalastuksen näkökulmasta.

Perjantaina jigikalastuksen äärelle vie kalastusopas ja bloggaaja Pasi Tuike ja klo 12 lähtien jakaa kuhaseminaari viimeisintä tutkimustietoa. Seminaarin juontaa ja puhetta johtaa ”sohvaperuna” Osku Valtonen. Luonnonvarakeskuksen tutkija Jari Raitaniemi alustaa kuhakantojen nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä Saaristomerellä. Keskustelijoina ovat kalatalouspäällikkö Kari Ranta-aho Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta, kalastusopas Jani Ollikainen, vapaa-ajankalastaja Mikko ”Peltsi” Peltola sekä ammattikalastaja Vesa Vihinen. Lisäksi kuullaan Lauri Rantasen alustus kuhan pyynnistä.

Sunnuntaina perhokalastusta ja -sidontaa esittelee tubettaja Janne Mäkinen.

Antti Heinonen Abu Garcia Garmin fishing teamista jakaa tietoa vene-elektroniikasta ja sen hyödyntämisestä heittokalastuksessa.

Näyttely on avoinna 6.–8.4. päivittäin kello 10–17. Liput (aikuiset 13 €, lapset 2 €) ostat edullisemmin Turun Messukeskuksen verkkopalvelusta ennakkoon, esimerkiksi aikuisten lippu on ennakkoon ostettuna 3 euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä ostettuna. Ennakkoon lipun ostaneet voivat lisäksi siirtyä saapuessaan suoraan lipuntarkastukseen. Verkkokaupasta voi myös ostaa pysäköinnin ja vaatesäilytyksen.

www.mokkimeri.fi

X