Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

GPS-älykellomallisto tuo tiedon purjehtijan ranteeseen

Kestävään ja tyylikkää­seen kelloon on esiladattu useita lajiprofiileja kuten purjehdus, melonta, golf, vaellus ja soutu.

26.04.2020

KirjoittajaMarko Lysmä

Garminin Quatix 6 marine gps -älykellosarja on suunniteltu käytettäväksi erityisesti vesillä ja uusi malli soveltuu eedeltäjiään paremmin purjehtijan avuksi niin huvi-, matka- kuin kilpapurjehdukseen. Kellon voi liittää kätevästi veneen muihin laitteisiin, kuten yhteensopiviin Garmin-karttaplotterei­hin ja muuhun vene-elektroniikkaan, joilla hallitaan automaattiohjausta, suoratoistetaan tietoja tai käytetään esimerkiksi Fusion-Link-viihdelaitteita.

Kestävään ja tyylikkää­seen kelloon on esiladattu useita lajiprofiileja kuten purjehdus, melonta, golf, vaellus ja soutu, joten se soveltuu mainiosti monen lajin harrastajalle. Kattava valikoima eri toimintoja ja älyä hyödyttävät niin kilpailijaa kuin harrastajaa. Lisäksi älykellon avulla voi tallentaa musiikkia ja maksaa lähimaksulla.

Purjehtijaa älykellon tarjoama runsas lisäinformaatio auttaa tekemään taktisia päätöksiä oikeaan aikaan. Kellolla voi myös merkitä ja tallentaa reittipisteet.

Quatix 6 -kellossa on runsaasti erilaisia aktiivisuuden mittareita. Rannesykeanturin lisäksi siinä on veden alla toimiva rannesykeanturi uintia varten ja Pulse Ox -niminen happisaturaatioanturi. Ominaisuutta voidaan käyttää edistyksellisessä unen seurannassa ja elimistön sopeuttamisessa ympäristön ilma- ja lämpöolosuhteisiin.  Body Battery -toimin­nolla käyttäjän on helppo milloin tahansa tarkistaa kehonsa energiataso, mikä auttaa treenien, lepoaikojen ja unen suunnittelussa.

Vene teki pikatestin uuden mallin edeltäjä Garmin Quatix 3:sta (8/2016). Testaamme uuden älykellon kesän aikana ja lupaamme julkaista arvion siitä elokuun Veneessä.

Garmin Quatix 6 -kello on tullut huhtikuussa myyntiin kahtena versiona, Quatix 6 maksaa 699 € ja Quatix  6 Titanium 999 €.

X