Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Eeva Taimistosta uusi PSS:n aluepäällikkö

02.11.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Pertti Kyllästinen 

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Järvi-Suomen uudeksi aluepäälliköksi on nimitetty Eeva Taimisto, kun 10 vuotta yhdistyksessä toiminut aluejohtaja Raimo Tuppura siirtyi eläkkeelle marraskuun alussa.

Mtt Eeva Taimisto siirtyy yhdistyksen Järvi-Suomen alueen aluepäälliköksi aluesihteerin paikalta. Yhdistyksessä hän on työskennellyt vuoden 2009 alusta lähtien. Taimiston vastuualueeseen kuuluvat Päijänne ja Vuoksen vesistöalue.

– Otan innolla vastaan uudet haasteet. PSS ry:llä on keskeinen rooli Järvi-Suomessa, mutta emme tee töitä yksin. Veneilijöiden toimivat palvelut ovat tulosta hyvästä yhteistyöstä, jossa ovat yhdistyksen lisäksi mukana kunnat sekä virkistysaluesäätiöt ja -yhdistykset. Meillä on Järvi-Suomessa jopa maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen retkisatamaverkosto. Toivottavasti saamme yhteistyönpiiriin myös ne muutamat kunnat, jotka eivät tällä hetkellä juuri panosta veneilypalveluihin, Eeva Taimisto pohtii.

– Yhdistyksemme toiminta Järvi-Suomessa on vakiintunutta ja erittäin kiiteltyä. Raimon, kuten hänen edeltäjänsäkin kädenjäljet näkyvät kaikkialla ja veneilijät saavat nauttia heidän työnsä tuloksista pitkälle tulevaisuuteen. Tehtävien vaihto sujuu varmasti jouhevasti, kun Raimon työparina pitkään työskennellyt Eeva ottaa vetovastuun. Aluepäälliköltä vaadittavaa tarmoa ja neuvokkuutta Eevalta kyllä löytyy, pääsihteeri Aija Bäckström kertoo.

Kuva: Pertti Kyllästinen

 

X