Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Buster Phantom Cabin – Kun pienempi ei riitä

Ristiriitaiset ennakkoajatukset saavat kyytiä, kun Busterin massiivinen kajuuttavene kiihdyttää täyteen vauhtiin.

18.02.2019

KirjoittajaAri Inkinen

KuvaajaArto Wiikari/Otavamedia

Buster Phantom Cabin on vaikuttava ilmestys lähestyessään lievässä kaarrossa saaren takaa. Vauhtia on lähes 40 solmua, mutta vene tulee junan kaltaisella eleettömyydellä vain kevyesti nytkähdellen halkoessaan aaltoja. On helppo nähdä, että tämä vene on tarkoitettu tekemään vaikutus – hätkähdyttämään.

Ja sen se kiistatta tekee. Kymmenmetrinen alumiinivene, jonka kajuutta on kuin kasvihuone valtavine lasipintoineen. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole kömpelö, vaan suuri kajuutta istuu kokonaisuuteen. Kajuutan perää kohti nouseva linja ja yläreunasta eteen kallistetut tuulilasit antavat veneelle yhdessä pitkän ja matalalaitaisen rungon kanssa hyvinkin aggressiivisen ja röyhkeän ilmeen, mikä tietysti on ollut tarkoituskin. Buster Phantom Cabin ei ole ujo takarivin vene.

Koeajovene oli varustettu kahdella 200-hevosvoimaisella Yamahan V4-moottorilla, mutta kiireisille on tarjolla myös 2 x 300 hevosvoimaset moottorit.

Lue koko esittely Vene-lehdestä 2/2019.

Buster Phantom Cabin

Hinta alk. 147 500 €

Kokonaispituus 9,47 m, leveys 2,84 m, paino 2 700 kg ilman moottoreita, kantavuus 12 henk./1 410 kg, tehoalue 1 x 300–2 x 300 hv, pa-säiliö 800 l, CE-luokka C.

Esittelyveneen moottorit 2 kpl Yamaha F200 GETX, esittelyveneen hinta alk. 192 480 €

Suunnittelu Kai Ilmanen & Buster Team, valmistaja Inhan Tehtaat Oy, Ähtäri, valmistusmaa Suomi

Vakiovarusteet, mm. sähköhydraulinen ohjaustehostin, lasinpyyhkimet, Buster Q -näyttö 16”, kaiku, viihdelaitteisto (radio, usb-liitin soittimelle, 2 kpl kaiuttimia), tyynysarja, trimmilevyt, kuljettajan offshore-istuin, kaksiakkujärjestelmä, keulapotkurivalmius, Yamaha Y-COP -ajonesto, sähköinen kattoluukku, pentterikaapisto, painevesi, kemiallinen toiletti.

Lisävarusteet, tehdasasennettavat ankkurivinssi perään, manuaalinen hakuvalo, Helm Master -joystickohjaus, High Tech -varustepaketti, jääkaappi, keulapotkuri, Webasto-lämmitin, liesi, maasähköjärjestelmä, pimennysverhot.

Lisätiedot Buster

X