Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Brittiläinen kiinteistömoguli myy luksusjahtiaan − hintaa liki 60 miljoonaa euroa

Rahapulassaan Nick Candy ei ole alusta myymässä vaan päinvastoin, hän on kertonut haluavansa tilalle suuremman.

19.09.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Brittiläinen kiinteistömiljonääri on laittanut luksusjahtinsa myyntiin. Nick Candy nimisen kiinteistöyrittäjän 207-jalkainen 11.11-jahti on laitettu myyntiin luksusjahteja vuokraavan ja välittävän Y.CO-yrityksen verkkosivuille. Hintaa aluksella on 59,5 miljoonaa euroa.

Rahapulassaan Candy ei ole alusta myymässä vaan päinvastoin, hän on kertonut haluavansa tilalle suuremman, Business Insider -lehti kertoo.

”Haluan rakennuttaa isomman aluksen”, Candy puolestaan totesi aiemmin Talousuutistoimisto Bloombergin haastattelussa.

47-vuotiaan Candyn mukaan monet rupeavat hänen iässään jo luopumaan elämässään erinäisistä asioista, kun hän sen sijaan haluaa yhä laajentaa.

Multimiljonääreillä mittakaavat ovat ilmeisesti omaa luokkaansa, sillä monille esimerkiksi kuudella makuuhuoneella, useilla kansilla, uima-allasosastoilla, kylpylällä ja lukuisilla baareilla varustettu jahti olisi enemmän kuin tarpeeksi.

Osaltaan Candyn laatuvaatimukset saattavat Business Insider -lehden mukaan selittyä uravalinnalla. Candy on veljensä kanssa luonut omaisuutensa luksuskiinteistöillä. Vuonna 2017 veljesten yrityksen varallisuudeksi arvioitiin noin 600 miljoonaa puntaa eli 670 miljoonaa euroa.

Alla olevalta videolta saa käsityksen, millainen myyntiin laitettu luksusjahti tarkemmien ottaen on.

X