Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Testit

Willy’s X6 – Asiatyylillä kookkaasti

Willy’s X6 on edullisemmin toteutettu iso pulpettivene kuin mitä isot valmistajat nykyään tekevät.

20.03.2018

KirjoittajaRaimo Tengvall

KuvaajaKari Wilen

Willy’s 650 on kunnon ympärikäveltävä keskipulpettivene ja X6 tulee hieman sen alapuolelle. Pituutta on 30 senttiä ja leveyttä 20 senttiä vähemmän, kahden hengen leveä ohjauspulpetti on X6:ssa oikealla laidalla, tosin pääsee senkin kiertämään fiksun pienen porrasvälikön kautta. Täysin ympärikäveltävä se ei kuitenkaan ole.

Painoa X6:lla on 750 kg ja moottorisuositukset ovat 50–115 hevosvoimaa. Se on siis lasikuituveneeksi nykymittapuulla aika kevyt. Keveys ei kuitenkaan tunnu veneeseen astuessa, vaan se on kookkaan ja vakaan oloinen. Kun laidatkin ovat korkeat, X6 antaa heti turvallisen vaikutelman.

Pulpetin ääressä on mukavat säädettävät yksittäispenkit. Säilytystilaa on mainiosti, lukittavia lokeroita on jopa kuusi kappaletta. Takapenkkien alla oleva valtava tila jatkuu aivan veneen perään asti ja köysilaatikoiden allekin.

Lopputulos on hyvä yhdistelmä: henkilökohtaisesti valmistettu vene, ja silti halvemmalla kuin isommilla volyymeilla tekevillä kilpailijoilla. Hieman ajo-ominaisuuksista ja tyyliseikoista tinkimällä saa toimivan kokonaisuuden asialliseksi käyttöveneeksi.

Lue koko esittely Vene-lehdestä 3/2018.

Lue myös nämä

X