Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Vene 21 Båt -messut siirtyy vuoteen 2022 ─ Uusi verkkotapahtuma ensi helmikuussa

Helsingin Vene 21 Båt -messut on päätetty siirtää vuoteen 2022. Päätökseen vaikutti venemessujen pitkä valmisteluaika ja kustannusrakenne sekä pitkittynyt poikkeusaika rajoituksineen.

26.11.2020

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajamarkus pentikäinen/otavamedia

Messukeskuksessa vuosittain järjestettävässä venealan tapahtumassa on esitelty noin 500 venettä. Veneiden lisäksi messuilla on ollut kattavasti esillä suuri määrä veneilytarvikkeita ja -varusteita sekä vesiharrasteita ja kalastusta.

Korona-ajan epävarmuus ja kiristyneet rajoitukset yleisötilaisuuksissa ovat vaikuttaneet siihen, että messut siirretään seuraavaan vuoteen. Messut ovat myös suuri kustannuserä messuille osallistuville yrityksille. Nyt marraskuussa pitäisi voida olla täysin varmoja siitä, että messut voidaan järjestää rajoituksitta helmikuussa.

Helmikuussa 2021 järjestettävässä veneilyn verkkotapahtumassa veneilyn ystäviä hellitään, sillä ”uudessa tapahtumassa löytyy houkuttelevaa tarjontaa ja sisältöä jokaiselle veneilyn ystävälle”, kertoo venemessuista vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta.

”Nyt on parempi keskittyä Vene 22 Båt -messuihin ja helmikuun 2021 verkkotapahtumaan”, toteaa Vene Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. SSiirrosta keskusteltiin Finnboatin hallituksen ja Messukeskuksen edustajien kanssa. Päätös oli yksimielinen ja varmasti oikea. Nyt voimme suunnata katseemme verkkotapahtumaan ja tehdä siitä mahdollisimman kaupallinen ja sisältörikas. Uskomme, että venemessujen uskolliset kävijät löytävät myös verkkotapahtumaan.”

Verkkotapahtumassa tapahtumasivuston selaaminen, yrityksiin ja tarjouksiin tutustuminen sekä ohjelman seuraaminen maksutonta.

Vene 21 Båt verkossa – tapahtuma järjestetään 12. – 21.2.2021 Venemessut -sivustolla.

 

Lue myös nämä

X