Uutiset

Ilmoita oikea polttoaineen hinta

21.06.2011

TekstiKiti Westerback

Kippari

Hintavahdista löydät listaukset palveluun ilmoitetuista jakeluasemista.

Hintavahti kertoo satamapalvelujen kohdalla viimeisimmät ilmoitetut hintatiedot kustakin polttoaineesta, kultakin jakelupisteeltä. Ilmoitusajankohta mainitaan hinnan yhteydessä. Näin veneilijä voi valita edullisimman silloin, kun useampia tankkauspaikkoja on sopivalla etäisyydellä. Polttoaineen myyjät taas saavat tehokkaasti perille tarjoushintansa kaikkien veneilijöiden tietoon.

Hintailmoituksia voivat tehdä veneilijät ja asemanpitäjät. Toivomme, että ilmoitat aina sekä bensiinin että dieselin hinnat, vaikka tankkaatkin vain toista.

Vain viimeisin hintatieto jää muiden palvelua käyttävien luettavaksi. Siksi kannattaa kertoa muillekin hintavahdista: Mitä suurempi joukko palvelua käyttää, sitä kattavammaksi tiedot tulevat. Ja mitä ahkerammin tietoja annetaan, sitä tuoreempia ne ovat niitä tarvitseville.

Jos huomaat väärän hintatiedon, korvaa se oikealla.

Koska on ilmennyt, että palveluumme on jätetty myös vääriä hintatietoja, on varminta tarkistaa puhelimitse polttoaineen hinta, jos päätät suunnata johonkin satamaan vain listalla olevan hintatiedon vuoksi.

Toivomme, että kunkin polttoaineaseman pitäjä tarkistaisi säännöllisesti, että aseman hintatiedot ovat oikeat.

Mahdolliset palvelujen muutokset päivitämme satamatietoihin ja niistä voi kertoa klikkaamalla satamatietojen kohdalla Ilmoita virheellisestä satamatiedosta -linkkiä. Kerro saman linkin avulla, jos Venenetin satamapalvelusta puuttuu polttoainemyynnin symboli, vaikka satamassa on myynnissä polttoainetta. Voit tietysti myös lähettää tiedon sähköpostiviestinä.

 

Lue myös nämä