Tilaa

Morgonlandet

Tiedot

Koordinaatit:
59°45,7' P, 22°42,1' I,
Karttasarja:
B
Merikartta:
637
  • Palvelut

  • sauna
  • wc

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VENE 4/2014:

Koillisrannassa on armeijan vanha askeettinen laituri, rannassa muutamia kiinnityskohtia ja syvyyttä vähän yli metri. Laiturista kaakkoon on avoin sauna ja länsilahden perukalla kaikille avoin metsästysseuran hyväkuntoinen maja, jossa on paljon makuusijoja.

Jatkan Morgonlandetiin. Ajan koillispuolen lahdelle, jossa näkyy pari venettä. Vanhan armeijan laiturin kohdalla on tarpeeksi syvää. Laiturissa ei ole kävelytasoa, vain puskuri, jota vasten armeijan alus on ajanut keulansa jättäessään matkustajia.

Lähden tutkimaan saarta. Koillisrannan tuntumassa tiheän pusikon keskellä on sauna ja tupa, jotka eivät ole lukossa. Jatkan eteenpäin tiirojen hyökkäillessä. Saaren länsipuolelta löydän hyväkuntoisen autiotuvan ja huussin.

Talo kuuluu hankolaiselle metsästysseuralle ja on auki kaikille. Sen edessä on suojaisa satama, johon pääsee helposti, mutta ulos ajaminen voi tuulisella säällä olla vaikeaa. Ajan Lipalla kokeeksi lahdelle ja tapaan metsästysseuran puheenjohtajan, joka kertoo, että satamaan tullessa on 1,7 metrin kynnys, johon isojen maininkien aikaan jää vettä matalimmillaan vain noin puoli metriä.

 

Kommentoi

X