Tilaa

Baggö Marina

Tiedot

Koordinaatit:
N59° 53.320' E23° 30.740'
Satamanro:
496
Karttasarja:
B
Merikartta:
635
Vieraspaikkoja:
10 poijupaikkaa ja 3 kylkipaikkaa
Syvyys:
8-11 m (kausipaikat 2-11 m)
Kiinnitys:
poiju, kylki, kausipaikoilla aisakiinnitys
Satamamaksu:
15 € yö poijupaikka, 25 € yö kylkipaikka, sähkö 5 € yö (2023)
Yritys:
Baggö Marina Ab Oy
Puhelin:
+358 (0)40 542 9062
  • Palvelut

  • jätehuolto
  • polttoaine
  • sähkö
  • venehuolto
  • vesi
  • wc

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Baggö Marina on suojaisa venesatama Tammisaaren saaristossa. Tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoa vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, eli neljä minuuttia 30 solmun matkavauhdilla. Autolla satamaan saapuu 1,5 tunnissa Helsingistä. Meillä on kymmenen poijupaikkaa vierasveneille yöpyä, kylkipaikan voi ottaa ulkolaituria pitkin. Satamasta löytyy polttoaineasema.

Baggö Marina on perheyritys, jonka tarina alkoi 2003 Göran ”Tjuppe” ja Susse Berghemin unelmasta perustaa pienvenesatama Baggön niemelle, Skåldön saaren kaakkoispuolella. Vuodesta 2012 on tarjottu venepaikkoja ja vuodesta 2016 venehuoltoa ja talvisäilytystä moottoriveneille silloin valmistuneessa lämpimässä venehallissa. Kausipaikkalaisilla on omat autopaikat pysäköintialueella, mistä löytyy myös sähköautojen pikalatauspiste.

Meille arjen pienet asiat ovat kaikista tärkeimmät, ne tuovat elämään iloa. Evään nauttiminen laiturin nokalla… Suolaveden tuoksu aamukävelyllä… Onni on meren läheisyys ja Baggö Marina haluaa huolehtia luonnosta ja saaristosta. Käytössä on kunnallistekniikka, halli lämpiää maalämmön avulla ja aluetta valaisee led-valaistus. Pysäköintialueella on 16 kausisähköautopaikkaa ja avoin pikalatauspiste. Kesäisin tarjoamme ympäristöystävällistä veneen pohjapesua.

Tervetuloa turvalliseen satamaan Tammisaaren eteläisessä saaristossa. Sataman kehitystä, työpuuhia ja saaristoelämää voi seurata somessa @baggomarina. Lue lisää baggomarina.com

Varaa vieraspaikka yöksi tästä

 

 

 

Kommentoi

X