Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Baggö Marina

Tiedot

Koordinaatit:
N59° 53.320' E23° 30.740'
Satamanro:
496
Karttasarja:
B
Merikartta:
635
Vieraspaikkoja:
10-15
Syvyys:
8-11 m (kausipaikat 2-11 m)
Kiinnitys:
poiju, sivu/ankkuri (kausipaikoilla aisa)
Satamamaksu:
15 € yö, sähkö 5 € yö (2021)
Yritys:
Baggö Marina Ab Oy
Puhelin:
+358 (0)40 542 9062
  • Palvelut

  • jätehuolto
  • sähkö
  • venehuolto
  • vesi
  • wc

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Baggö Marina on suojaisa venesatama Tammisaaren saaristossa. Tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoa vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, ns. “vitosväylästä”. Autolla satamaan saapuu 1,5 tunnissa Helsingistä. Meillä on kymmenen poijupaikkaa vierasveneille yöpyä.

Baggö Marina on perheyritys, jonka tarina alkoi 2003 Göran ”Tjuppe” ja Susse Berghemin unelmasta perustaa pienvenesatama Baggön niemelle, Skåldön saaren kaakkoispuolella. Vuodesta 2012 olemme tarjonneet venepaikkoja ja vuodesta 2016 venehuoltoa ja talvisäilytystä silloin valmistuneessa lämpimässä venehallissa. Visiomme on kehittää palvelupiste kaupalla, bensapisteellä, saunalla, bistrolla ja B&B:llä.

Meille arjen pienet asiat ovat kaikista tärkeimmät, ne tuovat elämään iloa. Evään nauttiminen laiturin nokalla… Suolaveden tuoksu aamukävelyllä… Onni on meren läheisyys ja Baggö Marina haluaa huolehtia luonnosta ja saaristosta. Käytössä on kunnallistekniikka, halli lämpiää maalämmön avulla ja aluetta valaisee led-valaistus.

Tervetuloa turvalliseen satamaan Tammisaaren eteläisessä saaristossa. Marinan kehitystä, työpuuhia ja saaristoelämää voi seurata somessa @baggomarina. Lue lisää www.baggomarina.com

Varaa vieraspaikka yöksi tästä.

Baggö Marina

 

 

 

Kommentoi

X