Tilaa

Röölä

Tiedot

Koordinaatit:
60°20,62' P, 21°57,20' I
Satamanro:
730
Karttasarja:
D
Merikartta:
707, 719
Vieraspaikkoja:
8 - 10
Syvyys:
2,5 - 5 m
Kiinnitys:
poiju, kylki
Avoin:
itä ja länsi
Satamamaksu:
10€/yö sis. sähkö (2022)
Yritys:
Ravintola Röölänranta
Puhelin:
040 702 6460
 • Palvelut

 • imutyhjennys
 • joukkoliikenne
 • jätehuolto
 • kaasu
 • kauppa
 • netti-yhteys
 • polttoaine
 • ravintola
 • sauna
 • veneluiska
 • vesi
 • wc
 • yhteysalus
<h2 style="text-align: left;">2019</h2> <p style="text-align: left;">Turun pikapolttoöljy, puh. 0400 944 120</p> <p style="text-align: left;">Bens 98, D</p> <p style="text-align: left;">A 24/7 K</p> <p style="text-align: left;">Ravintola avoinna joka päivä.</p> <p style="text-align: left;">Kaupan aukioloajat: <a href="http://www.roola.fi">roola.fi</a></p>

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Päivitetty 2.6.2022

Röölässä on vieraslaituripaikkoja. Paikat ovat pääsääntöisesti poijupaikkoja, myös muutamia kylkipaikkoja löytyy isommallekin veneelle. Laitureissa on sähköt. Päiväkäynnit maksuttomia isolla laiturilla (24h).

Ravintola Röölänrannasta voi tiedustella saunamahdollisuutta. Tarjolla on niin päivittäiset yhteissaunavuorot kuin vuokrasaunamahdollisuus.

Rannassa on Ravintola Röölänranta, meriasema Turun Pikapolttoöljy Oy, septic-tankin tyhjennys, vesipiste (ei veneiden ja autojen pesua juomavedellä), veneenlaskupaikka, Lounais-Suomen Jätehuolto: lasi, paperi, kartonki -ei sekajätettä). Postilaatikko ja parkkipaikkatilaa. Föli bussipysäkki, pyöräteline.

21 kommenttia artikkeliin “Röölä”

 1. ast sanoo:

  bensa 1,73 diesel 1,44 11.7.2010
  ravintola röölänrannan palvelu hidasta, unohtivat yhden annoksista, ja korvaukseksi ei tarjottu muuta kuin pelkkää lämmintä kättä. ruoka sinänsä hyvää kunhan tuli.

 2. hou hou sanoo:

  Ravintola Röölänranta nostanut huomattavasti tasoaan edellisiin vuosiin nähden. Lyö Nauvon ja Kustavin 6-0. Palvelu oli erinomaista, ruoka tuli nopeasti vaikka olikin ruuhkaa. Rölänrannnan salatti erinomainen. Plussana osaava baarihenkilökunta. Hienoa että täällä osataan. Suosittelen

 3. husa sanoo:

  Olimme kyseisessä paikassa käymässä ja täytyy sanoa että yllätyimme todella positiivisesti. Lista monipuolinen ja ruoka taivaallista. Pippuripihvi todella osattu paistaa mediumiksi. Mukava miljöö ja osaava henkilökunta.

 4. kat sanoo:

  Toivottavasti jossakin vaiheessa tulee lisää venepaikkoja ja palveluita rantaan. Heino vanha paikka kuitenkin tämä Röölä

 5. JJ sanoo:

  Poikkesimme syömässä toukokuussa ja oli todella iloinen yllätys. Asiakkaita oli silloin todella vähän (vain me), joten palvelun tasosta kiireessä en osaa sanoa, mutta ruoka oli todella maittavaa. Ammatillisen kuvan antoi niinkin pieni ja useimmista ravintoloista puuttuva seikka kuin valmiiksi lämmitetyt lautaset – pihvi ei heti jäähdy ja sitkisty niin kuin kylmällä lautasella. Sinne poiketaan uudestaankin, vaikka hiukan onkin automatkalaiselta syrjässä.

 6. diesel sanoo:

  Sikakallis diesel ja tankkaus hankalaa. Pumppu sammuu kun 130 euroa mittarissa. Jouduin kolmasti syöttämään kortin ja viemään pistoolin mittarille että sain tankit täyteen, tavallisella pankkikortilla. Hiki siinä tuli.

 7. old lazy sanoo:

  sika kallis polttoaine varmaan kallein suomessa
  ja ravintola ei juuri nostanut intoa,töykeä henkilökunta ja safka peeestä

 8. Suola,makeis ym myyjä sanoo:

  Mukava paikka oli nauttia kuppi kahvia ja vähän purtavaa.Ei moittimista. Ystävällistä oli.Koko Röölä on niin mukava.Saavun uudelleen 3.3.2012 Nuottasilakkamarkkinoille.Nähdään!

 9. DotCom sanoo:

  Ravintolassa on nyt uusi yrittäjä. Kävimme perheen kanssa ja voin kehua keittiötä avoimesti. Yrittäjä on sama kuin Svenska Klubbenilla, Turussa. Hintataso ja palvelu oli hyvää tasoa, mutta paikkojen kunnostus vielä hieman kesken. Muuten kiva paikka.

 10. Kr sanoo:

  Todella ynseä palvelu nykyään, annokset surkeita ja muka hienoja.
  Hintataso pilvissä, ei menesty kauaa, kauppakin on suljettu kun ei yrtittäjää löydy.
  Ensimmäinen ja viimeinen käynti tänä vuonna . . . .

 11. Markku9 sanoo:

  Kävimme syömässä uudistuneesa ravintola Röölänrannassa. Ruoka on herkullista, ja kauniisti aseteltu. Vaihtoehtoja löytyi myös riittävästi. Kiva yllätys, voi suositella. Henkilökuntaa on myös riittävästi, ettei tarvitse odotella. Mennään uudestaankin.

 12. Motorbåtare sanoo:

  Ravintolan ruoka on parantunut merkittävästi uuden yrittäjän myötä. Maukkaat annokset, jumalattoman iso burgerannos ja päivän kalanakin ahvenia sai. Perjantai-illalla kun oltiin oli musiikkia ja ohjelmaakin. Ravintolasta sai ostaa mukaan juotavia yms pientä, mutta kaupan kiinniolo edelleen miinus. Syömään mennään uudestaankin.

 13. raiki. sanoo:

  RÖÖLÄN RANNASSA HYVÄT VÄLIPALAT MAHTAVAT BURKERIT .YMPÄRISTÖ SANEERAUKSEN
  TARPEESSA.MUUTEN RAVINTOLA HYVÄ JA SIISTI. TOIVOTTAVAST RANTAAN SAADAAN
  MYÖS KUNNON KOHTUU HINTAINEN KAUPPA EIKÄ SAMANLAINEN RÄKÄLÄ KUIN AIKAISEMMAT
  KAUPAT.TOIVOTTAVASTI MYÖS YHTEISALUS PALAA HAAPALASTA TAKAISIN RÖÖLÄÄN.
  TOIVOTTAVASTI UUDELLA YRITTÄJÄLLÄ RIITTÄÄ HALUA JA VOIMIA KEHITTÄÄ
  RANTAA VENEILIJÖILLE JA MUILLEKKIN KULKIJOLLE. SUOSITTELEN.

 14. Jaakko Parantainen sanoo:

  Paska paikka niinkuin enenkin, huono palvelu,huono hinta-laatusuhde.
  Kauppa kuntoon, ennen nautin jätskini kaupan terassilla kuin ylikalliissa ravintolassa!

 15. Arctic-lissu sanoo:

  Upeaa, mahtavaa. Kerrassaan hieno paikka upeine palveluineen ja ihanine miljöineen. Suosittelen lämpimästi jokaiselle nauttijalle ja kulinaristille.

 16. Soithern Confort sanoo:

  Ravintolasta en voi sanoa, mutta paikka ei silmiä hivele. Voi ottaa kiinni, mutta siinä kaikki mitä voi täällä tehdä.

 17. Spike sanoo:

  Ravintola parantunut huomattavasti. Hinnatkin ovat sitten mannermaiset… Polttoainetta paattini ei vie, mutta bensiinilaituri näyttää kovin 80-lukuiselta ja hinta on miehekäs. Voihan siinä akuuttiin tarpeeseensa sen tankata, millä edullisemman menoveden lähteelle pääsee. Ympäristö on kohentunut, mutta punamultaromantiikkaa tässä rannassa ei vieläkään ole. Oman pohtimisensa aihe on, jos veneilypalveluita halutaan jatkossa kehittää, että pitääkö lähteä samalle saaristolaisromanttisille linjoille kuin muissa satamissa, vai voisiko kalasataman karusta atmosfääristä säilyttää jotakin onnistuneesti.

  Kauppa on ankean kallis ja valikoimat loppusuvesta surkeat. Taitaisi hoitua paremmin, jos liike olisi jonkin ympäri vuoden toimivan elintarvikeliikkeen kesätoimipiste. Silloin valikoimia voitaisiin ehkä pitää koko kesän kelvollisina. Halvallahan tässä rannassa ei tarvinne myydä mitään, mutta pitääkö asiakkaat suorastaan karkottaa hintatasolla?

  Asiakaspalvelu sekä ravintolassa että kaupassa on kuitenkin ollut ystävällistä ja avointa. Paikalla hengailleet mopopojatkin osasivat käyttäytyä.

  Yöllä tai tyynellä sillipakkaamo saattaa haiskahtaa etikalta inhottavasti. No, tasan kerran muistan näin olleen ja olen käynyt paikassa usein, koska se on matkani varrella. Silloin haitta oli kyllä huomattava.

  Vastakin tullaan! Ja ehkä vielä käväisen ravintolassa syömässä tämän vuoden puolella. Edellinen annos oli maukas ja iso.

 18. JI sanoo:

  Tulimme Röölän jazz -viikonlopulla ensimmäistä kertaa Röölään. Kokemus oli myönteinen. Ravintolasta saimme saunan, joka oli tarpeen sateisen purjehduspäivän päätteeksi. Ravintolan henkilökunta oli mukavaa ja he ottivat meidät hyvin vastaan. Silliperinnekeskus Dikseli oli käymisen arvoinen. Varmaankin tulemme vielä uudestaan.

 19. Toni_B sanoo:

  Kävimme keväällä sillifestareilla ja paikalla oli leppoisa tunnelma. Veneille on hyvin paikkoja ja aivan laiturin vieressä on kauppa, ravintola ja huusseja. Sinänsä satama-alue on vanha sillisatama, joten viihtyisyyttä kaipaaville en suosittele. Palvelut toimivat, ravintolassa ruoka ok. Hyvä paikka yhden yön visiitille ja veneen sekä miehistön tankkaamiselle.

 20. lyy sanoo:

  Kävimme viime kesänä useasti Röölässä, ja ruoka oli hyvää, kauppa nyt on mikä on. Mutta ei tuolla isoa valikoimaa tavaraa kaupassa voi pitääkään,kun asiakaspohja on kuitenkin aika pieni ja tilat ovat mitä ovat.
  Polttoaineen hinnat ovat tasan samaa tasoa kuin ainakin Hirvensalossa ja Merimaskussa ja Raisiossa eli normaalin kallista. Mutta asian voi miettiä niinkin, että jos haemme kannubensaa maa-asemilta ”halvalla”, onko meillä kohta tankkauspaikkoja rannassa ? Tätä miettiessä ja kevättä odotellessa…

 21. kajarja sanoo:

  Sikakallis polttoaine. Sama omistaja, kuin Hirvensalon Lauttarannassa, joka on maanteitse 2km:n päässä Turun torilta. Ei siis mikään meriasema!

  jaka

Kommentoi

X