Tilaa

Gölisnäs

Tiedot

Koordinaatit:
59°57,0' P, 23°55,0' I
Satamanro:
428
Karttasarja:
B
Merikartta:
632
Syvyys:
4 - 6 m (itäisellä laiturilla)
Kiinnitys:
laituriin+ankkuri
Yritys:
Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Yhteyshenkilö:
satamaisäntä
Puhelin:
050 344 2411
 • Palvelut

 • sähkö
 • sauna
 • tulentekopaikka
 • wc

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KIPPARI 12/07:  

Orslandetissa on Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen Gölisnäs, johon pääsee autolla sekä veneellä. Se on sen niemen eteläpäässä, joka rajaa Bjursinlahtea idän puolella. Lahden suusta sen erottaa muutama pikkusaari, joiden lomasta satamaan pujahdetaan. Koordinaatit laiturin päähän ovat 59°57,01′ P, 23°55,22′ I.

Gölisnäsin sataman laiturit ovat hyvin tuulilta suojassa ja kiinnittymään mahtuu isompikin vene. Alueen hoidosta vastaa Hyvinkään Pursiseura, ja siellä on mahdollisuus pistäytyä yleisessä saunassa pientä maksua vastaan.

Lisätietoa Gölisnäsistä löytyy nettisivulta www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi

3 kommenttia artikkeliin “Gölisnäs”

 1. Kala-Kalle sanoo:

  Sauna kannattaa kyllä käydä testaamassa; on nimittäin yksi hienoimmista. Satamassa on muutenkin mukava meininki, ilmeisesti lupsakoitten pursiseuralaisten ansiosta (osa porukasta tuntuu viettävän siellä aika ison palan veneilykaudesta).

 2. rauhaa rakastava sanoo:

  Toisaalta ne ”kantapeikot” voivat kyllä mesoamisellaan pilatakin muuten mukavan sataman. Huuto jatkuu maista laiturille aamusta iltaan ja yömyöhään.

 3. Crockett sanoo:

  Todella mukava ja kaunis paikka. Hyvinkään Pursiseura tekee esimerkillistä työtä paikan eteen. Harvoja satamia mihin ei ole vielä rahastus edennyt. Pikkusaunassa todella hyvät löylyt ja pääsee uimaankin. Kannattaa käydä…

Kommentoi

X