Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.
Lounais-pohjoistuulille avoimen Pyysaaren sataman legendaarinen kerhoravintola on avoinna kaikille vapusta syyskuun lopulle.
Pyysaaren ravintola sai anniskeluoikeudet jo vuonna 1952 Helsingin olympialaisiin, kun valmistauduttiin huolehtimaan purjehduskilpailujen kansainvälisistä osallistujista.
Pyysaaren ravintola on auki (säävarauksin) lipunnostosta lipunlaskuun (eli toukokuun alusta syyskuun loppuun). Viikonloppuisin avataan yleensä klo 12 ja viikolla klo 16 jatkaen aina puoleen yöhön asti, jos asiakkaita riittää.
Touko- ja syyskuussa ravintola on maanantaisin suljettu
Palma de Pyy ★★★
Kiva paikka ja tunnelma, sijainti hyvä. Pääsee sekä veneellä, autolla, fillarilla ja julkisilla. Mukava tunnelma ja isot annokset. Sekä sisätilaa että ulkoterassi, jolta voi seurata veneitä, myös HTPS:n tiistaikisojen lähtöä ja maaliintuloa
Lukijamme suosittelevat: Purjehtijan pannu, Porsaanleike, Lohikeitto. Jäsenille vaihteleva ja edullinen venemies-annos.