Tilaa

Kaskinen, pohjoinen, vieraslaituri

Tiedot

Koordinaatit:
62°23,1’ P, 21°13,4’ I
Satamanro:
1441
Merikartta:
812, 813
Yritys:
Ravintola Sininen Hetki
Puhelin:
(06) 231 4568
  • Palvelut

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KIPPARI 9/10:

Ravintola Sinisen Hetken vieraslaituri on muutaman kymmenen metriä pohjoisempana Kaskisten vierassataman laiturista. Siinä on kylkipaikkoja ja poijupaikat. Suosittelen poijupaikkoja, koska veden syvyydeksi ilmoitetaan noin kaksi metriä. Syvemmässä uivat veneet on syytä kiinnittää keula ravintolaa kohti. Keulakiinnityksellä on tilaa kymmenelle veneelle.

Nimensä mukaisesti ravintolan rakennukset ovat pääasiallisesti väriltään rauhallisen vaalean siniset.

Satamaan ajo ja suojaisuus

Satamaan meno on helppoa eikä manööverejä pahemmin tarvitse suoritella. Matkaveneelle laiturin korkeus on sopiva ja kylkikiinnityksessä pikku laitasuojista ei ole hyötyä ainakaan ohikulkevin veneiden aaltoihin. Pohjoisen ja etelän kovat tuulet sopivat mainiosti laiturialueelle, mutta pikkutuulet eivät pahemmin haittaa.

Maissa havaittua

Alueella oli siistiä, ruokalista kohtuullinen ja palvelu tasokasta omien kokkausten jälkeen. Asiakaspaikkoja on runsaasti. Savusauna kokoustiloineen on noin 30 hengelle, joista saunaan mahtuu melkein puolet kerrallaan. Tila on erillinen kaikesta muusta toiminnasta.

Ravintolan tiloissa voi pitää myös häät, jos venematkalla sattuu rakastumaan rutkasti. Hääsviitti on myös listalla tarvittaessa, jos sellaisen haluaa. Majoitushuoneita on tarjolla jokunen kappale väsyneimmille venemiehille.

Ravintolan laituripaikasta ei tarvitse maksaa laiturimaksua, mutta jos palveluita käyttää niin nekin ovat kohtuuhintaisia.

Nähtävyydet

Kaikki Kaskisten kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

Kommentoi

X