Tilaa
Mainos

Ylivoimainen palvelukokonaisuus veneilijälle

Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden palvelun venetelakka yhdistivät palvelunsa.

28.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: Marinepalvelu Oy

Marinepalvelun ympärivuotinen venenäyttely on yksi Suomen suurimmista. Lähes 1000 neliön näyttelyhallissa on esillä kattava valikoima pienistä moottoriveneistä yli 60-jalkaisiin, ylellisiin jahteihin valmiina nopeaan toimitukseen. Esillä on moottoriveneiden parhaimmisto mm. seuraavilta merkeiltä: Sunseeker, Sea Ray, Boston Whaler ja Marex.

Jatkuvasti uudistuvasta vaihtovenevalikoimastamme löydät edustamiemme moottorivenemerkkien lisäksi myös muiden arvostettujen merkkien vaihtoveneet. Toimitamme kaikki vaihtoveneet asiakkaille aina koeajettuina ja tarkastettuina. Lisäksi saat käyttöösi koulutetun ja kokeneen asennus- ja huoltohenkilöstömme palvelut.

Ympärivuotinen myyntinäyttelymme on esille Helsingin Lauttasaaressa. Saman katon alta saat kaikki palvelut veneen ylläpitoon, talvisäilytykseen, huoltoon ja varusteluun liittyen.

Palvelu kaikkiin tarpeisiin

Marinepalvelu tarjoaa ainoana venemyyjänä Suomessa asiakkailleen oman huolto-organisaation kokonaisvaltaiset ja asiantuntevat palvelut veneen huoltoon ja ylläpitoon Helsingissä ja Turussa sekä laadukkaan talvisäilytyksen keskeisellä paikalla Turussa.

Hoidamme halutessasi veneen pesun ja vahauksen, tiikkien hionnan sekä sisutuksen puhdistuksen vankalla ammattitaidolla, vaikka talvisäilytyksen yhteydessä.

Ylläpitopalvelumme takaa, että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.

Kattava palvelumme niin suurille moottoriveneille, purjeveneille kuin jahdeille takaa, että voit nauttia veneilystä huolettomasti koko veneilykauden ajan.

Marinepalvelu on vakavarainen yritys, jolla on pitkät perinteet. Sen asiantunteva henkilökunta palvelee sinua ympäri vuoden.

Lue myös nämä

X