Tilaa
Uutiset

Yamarin Cross – uusi alumiinirunkoinen venemallisto

06.10.2010

KirjoittajaSatu Björn

Yamarin Cross

Kotimaiset Yamarin-veneet saavat kaudelle 2011 rinnalleen alumiinirunkoisen Yamarin Cross -malliston. Ensimmäiset mallit ovat 63 Bow Rider ja 61 Center Console, joista esiteltiin lasikuiturunkoiset versiot kaudelle 2010. Tavoitteena on luoda kymmenen alumiinirunkoisen veneen mallisto vuosina 2011 – 2013.

Seuraava Yamarin Cross -malli esitellään kesällä 2011.

Yamarin Cross -veneiden runkorakenne on täysin uudentyyppinen. Runkorakenne mahdollistaa aiemmin vain lasikuituveneiltä odotetut ajo-ominaisuudet ja valmistajan mukaan sisätilat ovat suuremmat kuin muissa saman kokoluokan alumiiniveneissä. Runkoäänet on uuden rakenteen ansiosta saatu minimoitua. Veneet ovat suunnitelleet Tarmo Vuojärvi, Kai Ilmanen ja Team Yamarin.

Yamarin Cross 61 Center Console

Yamarin Cross 61 Center Consolessa pulpettia suojaa väritykseltään kirkas tuulilasi. Pulpetin etuosassa on integroitu tila lepuuttajille. Myös kulkuvalot on integroitu kanteen. Veneen keulassa on vakuutusyhtiön hyväksymä hela lukitusketjulle. Keulassa on myös asennuspaikka ankkurivinssin keularullalle.

Moottorisuositus on 115 – 150 hv ja suositushinta 20 390 euroa.

Yamarin Cross 63 Bow Rider

Yamarin Cross 63 Bow Rider on läpikuljettava kaksipulpettinen malli, jossa on sivuille kaartuva tuulilasi. Ohjauspulpetissa on tila karttaplotterille. Taka-avotilassa on L-sohva ja säilytystilaa sekä paikka kylmäboksille.

Vakiovarustukseen kuuluu kuomu ja kuomukotelo. Moottorisuositus on 115 – 150 hv ja suositushinta 23 390 euroa.

Lisätietoja www.yamarincross.com ja www.yamarin.com

Kuvat Juha Virtanen

 

Lue myös nämä

X